Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKÜ Genel Sekreter Yardımcısı Aydoğan emekli oldu

AKÜ Genel Sekreter Yardımcısı Aydoğan emekli oldu

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Genel Sekreter Yardımcısı Abdullah Aydoğan emekli oldu

 

AKÜ Sosyal Tesisleri toplantı salonunda daire başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş tarafından Aydoğan’a plaket takdim edildi.
Plaket takdiminde konuşan ve Abdullah Aydoğan’ın AKÜ’nün emektarlarından birisi olduğunu kaydeden Rektör Karakaş, Aydoğan’a yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür etti. Karakaş, “Abdullah Bey emekli oldu. Aramızdan ayrıldı demeyeceğim. Dinlenmeye çekildi diyelim. Üniversitenin kuruluşundan itibaren, hatta daha öncesi de var, 1985’ten beri üniversitemizin emektarlarından birisi kendisi. Çeşitli görevlerde bulundu. Bütün bu görevlerindeki yaptığı hizmetler için kendisine çok teşekkür ediyorum. Üniversitemize en fazla emek veren insanlardan birisi kendisi. Bu süre içerisinde de hiç kimseyle bir kavgası da olmadı, barış içinde çalıştı. Bu önemli bir örnek. İş ve ahlak birbirini tamamlar. Sadece iş ahlakı değil, genel ahlak açısından da geçerli bu. Bir insanın çok iyi iş yapıyor olması tek başına yetmiyor, aynı zamanda ahlaklı ve uyumlu olması da lazım. Bunlar önemli şeyler. Bu anlamda Abdullah Bey bu örneği gösterdi bizlere. Rektör olarak, üniversitemizdeki tüm çalışanlar adına size teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
MUSTAFA İŞBİLİR ATANDI
Gerçekleştirilen toplantıya AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş ile birlikte Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, Prof. Dr. Murat Peker ve Prof. Dr. Yılmaz Yalçın, AKÜ Genel Sekreteri İhsan Ceran ve daire başkanları katıldı.
Öte yandan AKÜ Genel Sekreter Yardımcılığına Mustafa İşbilir’in atandığı öğrenildi.