Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKÜ hobi bahçelerinin kura çekimi gerçekleştirildi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ)

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ile Afyonkarahisar Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında, Afyonkarahisar Belediyesi tarafından AKÜ çalışanlarının hizmetine sunulan 115 adet hobi bahçesinin kura çekimi yapıldı

 

Kura çekimi; AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Yalçın başkanlığında Genel Sekreter İhsan Ceran, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Hüdai Koçyiğit, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Gürbüz Bıdık, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Ömer Gürcan’dan oluşan heyet tarafından yapıldı.
AKÜ akademik, idari, sürekli işçi ve engelli personelin başvuru sayısına göre belirlenen kontenjanlara göre; akademik personele 75, memur (sözleşmeli personel dahil) 36, sürekli işçi 3, engelli personele ise 1 olmak üzere toplam 115 adet hobi bahçesi AKÜ personeline tahsis edildi.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

AKÜ Hobi Bahçeleri HakkındaAKÜ Ahmet Necdet Sezer Kampüsünde yer alan Afyon Jeotermal Turizm ve Ticaret A.Ş (AFJET) Isı Merkezinin arka alanına yapılan AKÜ Hobi Bahçeleri, 22 bin 402 metrekarelik alana sahip. AKÜ Hobi Bahçeleri alanında; tuvalet, mescit, çocuk oyun parkı ve fitness alanı yer alacak. 100 metrekarelik alana sahip ve toplam 115 adet hobi bahçesi, AKÜ personeline tahsis edildi.
Hobi Bahçeleri Tahsis ve Kullanım Sözleşmesi, Hobi Bahçeleri Kullanım Taahhütnamesi ve çekiliş sonuçlarına ilişkin detaylı bilgiye aku.edu.tr web adresinden ulaşabilirsiniz.