Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKÜ ve Uşak Belediyesi’nden sokak hayvanları için iş birliği

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ)

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Veteriner Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (Kocatepe Hayvan Hastanesi) ile Uşak Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü arasında Tedavi Protokolü imzalandı

 

Protokol imza törenine; AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Kocatepe Hayvan Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Deniz Yeni, Uşak Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Alim Özcan, Uşak Belediyesi Veteriner Hekimi Rıza Yılmaz, katıldı.
Protokol hakkında bilgiler veren Kocatepe Hayvan Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Deniz Yeni, AKÜ Veteriner Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Uşak Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ile birlikte sahipsiz hayvanların hastalıklarının muayenesi, teşhisi ve tedavisi için protokol imzaladıklarını söyledi.
Yeni, “Bu protokol kapsamında sahipsiz hayvanlar, üniversitemize belediye tarafından getirilecek ve bu kapsamda tedavileri yapılıp rehabilite edildikten sonra belediyeye teslim edilecek. Akabinde belediyede rehabilitasyonları devam ettikten sonra tekrar doğal ortamlarına bırakılacaklardır” dedi. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

 

PROTOKOL HAKKINDA
AKÜ Kocatepe Hayvan Hastanesi ile Uşak Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü arasında imzalanan Tedavi Protokolü: Uşak Belediyesi’nin sorumluluk alanında yaşayan sahipsiz–hasta ve yaralı hayvanların muayene edilmesi ile teşhis, tedavi ve rehabilitasyon işlemlerini içermektedir.