Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKÜ’de iki sergi birden

AKÜ’de iki sergi birden

AKÜ Sinema ve TV Bölümü Öğretim Görevlisi Hayati Ulusay’ın “Sesime Sesin” ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünde görevli Araştırma Görevlisi Hakan Yılmaz’ın “Mevsimler” adlı kişisel fotoğraf sergileri açıldı

 

Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezinde 29 Kasım-10 Aralık tarihleri arasında sergilenecek fotoğraf sergisinin açılışına Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektör Yardımcısı Yılmaz Yalçın, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Selçuk Akçay, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Sena Coşkun ve çok sayıda Afyonkarahisarlı sanatsever katıldı.
“FARKLI MEVSİM VE FARKLI NOKTALARDAN KARELER”
AKÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünde görevli Araştırma Görevlisi Hakan Yılmaz, sanatseverler ile bulaşan “Mevsimler” isimli sergisinin 11’nci kişisel fotoğraf sergisi olduğunu belirterek sergi hakkında bilgi verdi. Yılmaz, “ Sergim mevsimlerden oluşuyor. 60 fotoğraf var ve 60 fotoğrafın yaklaşık 50 tanesini Afyonkarahisar’da farklı mevsim ve farklı noktalarda çektim. 10 tanesi ise farklı şehirlerde Nemrut Dağı, Eskişehir, Bursa, İznik’te çektiğim fotoğraflar var. Bu sergimde ilkbahar, yaz, sonbahar ve kışta farkı noktalarda farklı zamanlarda çektiğim fotoğrafları bir araya getirdim. Özellikle doğaseverleri, doğaya merakı olanları ve fotoğraf tutkusu olanları mutlaka sergimizi görmeye bekliyoruz.” diye konuştu.
>> Hayriye CANER’in Haberi