Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKÜ’de “İnsan Kaynakları Zirvesi ve Kariyer Günleri” düzenlendi

Bu haberin fotoğrafı yok
AKÜ'de "İnsan Kaynakları Zirvesi ve Kariyer Günleri" düzenlendi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) öğrenci kulüplerinden Organizasyon ve Tanıtım Kulübünün İnsan Kaynakları Dayanışma Derneği (İKDAY) ile ortaklaşa düzenlediği “İnsan Kaynakları Zirvesi ve Kariyer Günleri”, ANS Kampusü 3. Eğitim Binası Prof. Dr. Sabri Bektöre Konferans Salonunda gerçekleştirildi

AKÜ öğrencilerinin yoğun katılım gösterdiği etkinlik kapsamında insan kaynakları alanında uzman kişiler tarafından sunumlar yapıldı. Öğrencilerin mezun olduktan sonra iş arama sürecinde ve iş hayatında karşılaşabilecekleri sorunlar ve çözümleri, iş verenlerin beklentileri, CV hazırlama ve mülakatlarda dikkat edilmesi gereken hususlarla ilgili bilgi ve tecrübelerini öğrencilerle paylaşan konuşmacılar öğrencilerin sorularını yanıtladılar.
“İnsan Kaynakları Zirvesi ve Kariyer Günleri”ne İKDAY Başkanı ve Transay Şirketler Grubu İnsan Kaynakları Koordinatörü Burhan Saltan, Saruhan Holding İnsan Kaynakları Direktör Yardımcısı Ahmet Koşkan, Mahle Group Turkey İnsan Kaynakları Sorumlusu Anıl Pala, Ars İnsan Kaynakları firması İnsan Kaynakları Müdürü Gülşen Özal, Türkiye İş Kurumu (İŞ-KUR) İş Danışmanı Hamdi Gürbüzoğlu, SikaYapı Kimyasalları A.Ş. İnsan Kaynakları Sorumlusu Ahmet Aydın, Mercedes-Benz Türk İnsan Kaynakları Sorumlusu Hüseyin Özkan konuşmacı olarak katıldı. İKDAY Başkanı Burhan Saltan konuşmasında, kariyerin tanımını yaparak, “Kariyer, mesleğinizi seçerken koyduğunuz hedefler doğrultusunda mesleki eğitimleri alıp, kişisel ve mesleki açıdan kendinizi geliştirme sürecidir. Kariyer planlaması, hayatınızın boyunca vardır. Öncelikle neyi hedeflediğinizi bilmelisiniz. Okuduğunuz bölüm farklı da olsa, meslek tercihinde eğitim alınarak bir plan yapılmasıen doğru olanıdır. Mesleki eğitiminizin yanı sıra kişisel özellikleriniz ve yetkinlikleriniz, kariyer yolunuzdaki en önemli faktörlerdir” dedi. Gün boyunca devam eden sunumların yanı sıra öğrencilere uygulamalı olarak takım çalışmasının da yaptırıldığı etkinliğin sonunda tek kişilik tiyatro gösterisi sunuldu. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti