Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKÜ’de teknik eğitim programı düzenlenecek

Bu haberin fotoğrafı yok
AKÜ'de teknik eğitim programı düzenlenecek

AKÜ Mühendislik Fakültesi tarafından, mühendislik alanında doktora yapan ve yeterlilik aşamasını tamamlamış öğrenciler ile doktorasını yeni bitirmiş araştırmacılara yönelik “Mühendislik Alanında Ar-Ge Projesi Hazırlama Teknikleri Eğitim Programı” düzenlenecek

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ANS Kampusü 6. Eğitim Binası Mühendislik Fakültesi konferans salonunda düzenlenecek eğitim programı 3 gün teorik ve 1 gün uygulama olmak üzere 4 gün sürecek olup, teorik eğitimler 2-4 Ekim 2012 tarihleri arasında ve uygulama eğitimi ise 18 Ekim 2012 tarihinde yapılacak.
“Mühendislik Alanında Ar-Ge Projesi Hazırlama Teknikleri Eğitim Programı”, 21. yüzyılın akademik önderliğini yüklenecek mühendislik alanındaki genç araştırmacıların özellikle doktora sonrası çalışmalarını farklı kurumlardan Ar-Ge desteği alarak, hem kariyerlerini araştırmacı ve eğitimci olarak en iyi şekilde sürdürmeleri hem de bu sayede Türkiye ve üniversitelerin bilimsel düzeyinin geliştirilmesi ve bilimin ülke kalkınmasındaki rolünün artırılması amacını taşıyor. Program kapsamında TÜBİTAK-1001 projesi hazırlanması ve bununla ilgili eğitimin verilmesi hedefleniyor. Eğitim Programı, “2237 Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı” kapsamında TÜBİTAK tarafından desteklenen bir proje olup, projenin yürütücülüğünü AKÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tayfun Uygunoğlu yapıyor. Eğitimler Eskişehir Osmangazi Üniversitesinden Prof. Dr. İlker Bekir Topçu, AKÜ’den Prof. Dr. Süleyman Taşgetiren, Prof. Dr. Ömer Soykasap, Doç. Dr. Ali Sarıışık, Doç. Dr. İ. Sedat Büyüksağiş, Doç. Dr. Taner Kavas, Doç. Dr. Tayfun Uygunoğlu, Düzce Üniversitesinden Doç. Dr. Serkan Subaşı tarafından verilecek. Eğitim programına katılım için 21 Eylül 2012 tarihine kadar kayıt alınacak olup, programla ilgili detaylı bilgiye AKÜ’nün www.aku.edu.tr adlı internet sayfasından ulaşılabilecek. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti