Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKÜ’de Tıp Bayramı dolu dolu kutlanacak

Bu haberin fotoğrafı yok
AKÜ'de Tıp Bayramı dolu dolu kutlanacak

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Tıp Fakültesi, 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında çeşitli etkinlikler düzenliyor

ARAŞTIRMA PROJELERİ SERGİLENDİ
Tüm Türkiye’de kutlanan 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında, dün AKÜ Tıp Fakültesi 3. sınıf öğrencileri bir yıllık çalışmalarının ürünü olan araştırma projelerini poster olarak sergiledi. Hazırlanan sergiye AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak başta olmak üzere, AKÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Songur, AKÜ ANS Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Ünlü ile Tıp Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Bilimsel verilere dayanarak hazırlanana toplam 32 poster arasında dereceye giren çalışmaları hazırlayan öğrencilere ödülleri “Beyaz Önlük Giyme Töreni” sonunda takdim edilecek.
KAN BAĞIŞ KAMPANYASI İLGİ GÖRDÜ
Yine 14 Mart Tıp Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında AKÜ Tıp Fakültesi 1. sınıf öğrencileri, beyaz önlüklerini törenle giyecekler. “Beyaz Önlük Giyme Töreni”, ANS Kampusü Atatürk Kongre Merkezinde günün anlamına uygun olarak 14 Mart Perşembe günü yapılacak. Tıp Fakültesi öğrencileri tarafından hazırlanan ve artık gelenekselleşen Tıp Dergisi ise 14 Mart Tıp Bayramında okuyucularıyla buluşacak. Etkinlikler kapsamında AKÜ Tıp Fakültesi öğrencileri ve Kızılay’ın işbirliğinde düzenlenen “Kan’kanı Al Gel, Kan Bağışı Kampanyası” ise büyük ilgi gördü.
Öte yandan tıp haftası etkinlikleri kapsamında hazırlanan kardeş köy okulu sosyal sorumluluk projesi ile Belkaracaören Köy İlkokulu öğrencilerine ihtiyaçlarına göre hazırlanan hediyeleri, 14 Mart Perşembe günü ulaştırılacak. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti