Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKÜ’den KYK’ya arsa tahsisi – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
AKÜ'den KYK'ya arsa tahsisi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’ın talimatları ile Sandıklı Meslek Yüksekokulu Yunus Emre Kampusünde Kredi ve Yurtlar Kurumu’na arsa tahsisi yapıldı

AKÜ Rektörlüğü mülkiyetinde bulunan Afyonkarahisar İli, Sandıklı ilçesi, Çakır Mahallesi, 536 ada, 7 parsel, 7561.53 metrekare yüzölçümlü arsa vasıflı gayrimenkul üzerine Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından öğrenci yurdu yaptırılacak.
TAPU DEVRİ YAPILDI
Kurumlararası bedelsiz devir yoluyla Kredi ve Yurtlar Kurumu’na devredilen arsa üzerine “Yükseköğretim öğrencisine ait hizmetlere matuf olmayan bina ve tesis yapılamaz ve başka kurum, kuruluş ve 3. kişilere devredilemez” şerhi düşülerek, Sandıklı Tapu Müdürlüğü’nde tapu devri yapıldı.
BARINMA SORUNU KALMAYACAK
İmar uygulama planında Kredi Yurtlar Kurumu yurt alanı olarak imar tadilatı yapılan arazinin Kredi Yurtlar Kurumu’nun 2013 yılı yatırım programına alınması ve takiben inşaatına başlanması bekleniyor. Yunus Emre Kampusünde yapılan yeni eğitim binasının tamamlanması ve gerekli onayların verilmesinin takibinde açılması planlanan dört yıllık yüksekokul ile kampus alanının Sandıklı’ya yakışan bir konuma geleceği ve ayrıca bu arsaya yapılacak olan yurt ile Sandıklı’ya gelen öğrencilerin barınma sorunlarının kalmayacak. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti