Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKÜFEST’24 Coşkusu Sürüyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Bilim, Teknoloji, Sanat ve Spor Festivali (AKÜFEST’24) ikinci gününde dolu dolu etkinliklerle devam etti

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ)

AKÜFEST’24 Coşkusu Sürüyor

Ahmet Necdet Sezer Kampüsü Barış Manço Şölen Alanında düzenlenen etkinliklerin ikinci gününde; TEKNOFEST Takımlarının (Elektro Mobil, İHA, Roket, Çevre ve Enerji Teknolojileri, İnsanlık Yararına Teknoloji, Su Altı Araçları, Engelsiz Yaşam Yarışmaları Takımları) Sergisi, Mühendislik ve Teknoloji Fakülteleri Öğrenci Ürünleri Sergisi, Akademik Birimlerin Tanıtım Stantları, Afyonkarahisar Valiliği (Kadın Kültür Evleri) İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Amirliği, AFAD, Kızılay ve Yeşilay stantları, Uygulama ve Araştırma Merkezlerinin Ürün Sergisi, Uluslararası Öğrenci Topluluğu Stantları ve Etkinlikler, Genç Ofis Etkinlikleri ile Spor Bilimleri Fakültesi Koordinasyonunda Gün Boyu Spor Etkinlikleri öğrencilerle buluştu.

AKÜFEST’24 Coşkusu Sürüyor

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Vali Yardımcısı Harun Reşit Han ve AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, AKÜFEST’24 alanındaki akademik birimleri ile öğrenci kulüp ve topluluklarının stantlarını ziyaret ederek bilgiler aldı. AKÜFEST’24 kapsamında AKÜ Çevre Yönetim Komisyon Üyeleri Dr. Öğretim Üyesi Okan Bozyurt ve Öğretim Görevlisi Dr. Pelin Sertyeşilışık’ın konuşmacı olarak yer aldığı “5 Haziran Dünya Çevre Günü” konferansı, Desnet Teknoloji CEO’su ve Dünya Gazetesi Yazarı Ömer Ekinci tarafından “Yapay Zeka Çağında Girişimci Ol” konferansı ile Moderatörlüğünü AKÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cantürk Kayahan’ın yaptığı Airbus Türkiye İş Geliştirme Sorumlusu Mustafa İlarslan ve Artuk Aviation Şirketi Sahibi Önder Artuk’un katıldığı “Geleceği Şekillendiren Teknolojik İnovasyonlar” konulu panel ve bilimsel etkinlikler gerçekleştirildi. Bilimsel, sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal etkinliklerin ardından Grup One, Ömer Obüs DJ Performans ve son olarak sahne alan Grup Açık Konuşalım ile öğrenciler coşkuyla eğlendi. AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Peker sahne alan sanatçılara teşekkür belgesi ve çiçek takdim etti.

AKÜFEST’24 Coşkusu Sürüyor