Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“AKÜ’lü öğrencilerle birlikte çalışmaktan memnun oluruz”

Bu haberin fotoğrafı yok
"AKÜ'lü öğrencilerle birlikte çalışmaktan memnun oluruz"

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Turizm Fakültesi, Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Zincir Oteller ve Markalaşma” konulu konferansta öğrencileriyle Crystal Otelleri yöneticilerini buluşturdu. Otel yöneticileri, AKÜ’lü öğrencilere açık davet yaptı

AKÜ Ahmet Necdet Sezer Kampüsü Prof. Dr. Sabri Bektöre Konferans Salonunda düzenlenen konferansa Türkiye’nin en büyük ulusal zincir otellerinden olan ve yaklaşık 20 bin yatak kapasitesi ile ülke turizmine hizmet veren Crystal Otellerinden Crystal Admiral Resort Suites&SPA Genel Müdürü Zafer Birişik, Crystal Palace Luxury Resort&SPA Genel Müdürü Lemi Küçük ile Crystal Otelleri Yönetim ve Eğitim Danışmanı Adil Gürkan katıldı.
İŞ VE STAJ BAŞVURUSU ALINDI
Turizm Fakültesi öğretim elemanı ve öğrencilerinin katıldığı söyleşide, Genel Müdür Zafer Birişik, zincir otellerin avantaj ve dezavantajları, pazarlama ve satış üstünlükleri ve markalaşmaları hakkında dinleyicilere bilgiler verdi. Crystal Otel zincirinde faaliyet gösteren oteller hakkında bilgiler veren konuşmacılar, mevcut insan kaynakları politikaları ve kurumsal değerleri hakkında öğrencileri bilgilendirdikten sonra AKÜ öğrencilerini takımlarında görmekten ve birlikte çalışmaktan memnun olacaklarını belirttiler. Konferans, sunum sonrasında otel yöneticilerinin öğrencilerden staj ve iş başvurusu alması ile sona erdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti