Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKUT bilgilendiriyor – Kocatepe Gazetesi

AKUT Afyon Ekibi, öğrencilerde
AKUT bilgilendiriyor

AKUT Afyon Ekibi, öğrencilerde deprem bilincinin artırılması ve olası afetlere hazırlıklı olunması amacıyla düzenli olarak gerçekleştirdiği “Deprem Bilinçlendirme Seminerleri”ne İbrahim Evren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde devam etti.
AKUT Afyon Ekibi Seminer Birimi Gönüllüleri tarafından verilen seminere, okulda eğitim gören yaklaşık üç yüz öğrenci ve on öğretmen katılım sağladı. Sunumu yapan, AKUT Afyon Seminer Birimi Gönüllülerinden Mitat Şener, yaptığı açıklamada öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını belirterek, Afyonkarahisar’da yılda ortalama 10 bin öğrenciye deprem bilinçlendirme semineri verdiklerini ifade etti. Okul Müdürü Meral Yılmaz ise AKUT’tun okullarında gerçekleştirdiği etkinliklerden dolayı son derece mutlu olduklarını dile getirirken, okul öğretmenlerinden proje sorumlusu Nesrin Uğurluoğlu ise faydalı geçen bu tip etkinliklerle ilgili kapılarının her zaman açık olduğunu bildirdi.
AKUT Afyon Ekibi yetkilileri ise, AKUT’un kurulduğu günden bu yana, sadece katıldığı arama kurtarma operasyonlarıyla değil, birçok sosyal sorumluluk projesi ve eğitici öğretici paylaşımlarıyla da topluma hizmet ettiğini belirterek, “Bu ve benzeri seminerler ile de geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi afetlere ve acil durumlara karşı hazırlıklı ve bilinçli olmayı öğretebilmeyi misyon edindik” dediler.