Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKÜ’ye 250 yeni kadro – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
AKÜ’ye 250 yeni kadro

AKÜ’nün yeni açılacak olan hastanesi için 100’ü akademik, 150’si idari olmak üzere 250 kadro tahsisi yapıldı

Bazı kanunlarda değişiklik yapan “http://m.kocatepegazetesi.com/”Torba Teklif”http://m.kocatepegazetesi.com/”, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaştı. Yasalaşan teklifle Afyon Kocatepe Üniversitesi’ne de 250 kadro tahsisi gerçekleşmiş oldu.
AKÜ’ye 100’ü akademik, 150’si de idari olmak üzere toplam 250 kadro ataması yapıldığını belirten AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, yeni kadroların AKÜ için büyük önem arz ettiğini bildirdi.
Birlikte açılışlar ve şehit törenine katıldıktan sonra AKÜ’nün Kozmetoloji Merkezi’nin açılışı sırasında Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na kadro ihtiyaçlarını bildirdiklerini belirten AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, “1 Eylül 2012 tarihinde açılışını planladığımız 200 yataklı hastanemiz için kadro ihtiyacımızı Sayın Bakanımıza arz ettik. Sayın Bakanımız da konunun hassasiyetine binaen Sayın Başbakanımızı arayarak durumu aktardı. Sayın Başbakanımızın talimatları ile, gece saat 23.00 sıralarında AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilimiz Sayın Halil Ürün bizi arayarak konu hakkında teknik bilgiler aldı. Milletvekillerimizin gayreti ile gece oylanan kanun teklifine yeni hastanemiz için gereken 250 kadro da dahil edildi. Kanun teklifi TBMM’de kabul edildi ve AKÜ’ye 100’ü akademik, 150’si idari olmak üzere 250 kadro tahsisi yapıldı” dedi.
250 kadro tahsisi ile AKÜ’nün yeni hastanesi önündeki en büyük engelin ortadan kalktığını belirten AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, “Üniversitemize sağladıkları bu katkı nedeniyle Sayın Başbakanımıza, Sayın Bakanımıza ve milletvekillerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti