Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Alanya 11 gün Afyon’da kalacak

Bu haberin fotoğrafı yok
Alanya 11 gün Afyon’da kalacak

Kamp hazırlıklarını Afyonkarahisar’da sürdüren PTT 1. Lig ekiplerinden Albimo Alanyaspor, ikinci idmanını gerçekleştirdi

Afyonkarahisar Spor Kompleksi’nde ter idmanı ile başladığı çalışmaları taktik idmanla sürdüren Albimo Alanyaspor, pas çalışmaları gerçekleştirdi. Şut ve çift kale çalışmalar da gerçekleştiren Alanyaspor’da futbolcuları sık sık uyaran Teknik Direktör Erhan Altın, futbolculardan daha etkin pres yapmalarını istedi. Futbolculardan daha mücadeleci olmalarını isteyen Altın, oyuncularından ofsayt ve hava topu çalışmalarında daha dikkatli olmalarını istedi.
Antrenman sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik direktör Erhan Altın, Afyonkarahisar’daki ikinci etap kamp çalışmalarının 11 gün süreceğini belirtti. Futbolcuların çalışmalardan çok memnun olduğunu dile getiren Altın, “Çalışmalarımızı, huzurlu bir şekilde sürdürdük. Bugün itibariyle üçüncü çalışmalarımıza başladık. Şu anki çalışmalarımızda, bir ve ikinci kampta elde ettiğimiz güç ve kuvveti korumaya çalışıyoruz. Hem teknik ve hemde taktiksel anlamında çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
Takımın Afyonkarahisar kampı sonrası lige hazır olacağını aktaran Altın sözlerini şöyle tamamladı: “Futbolcularımın istekli ve huzurlu olmaları beni çok mutlu ediyor. İnşallah lige hazır bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ağustos ayının birine kadar buradayız. Ondan sonra sporcularımıza iki günlük izin vereceğiz. İzin sonrası ise son çalışmalarımızı Alanya’da sürdüreceğiz.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti