Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ALES 3 Ne Zaman Açıklanacak?

19 Kasım 2023 tarihinde uygulanan 2023 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2023-ALES/3) sonuçları merakla bekleniyor. Peki ALES 3 Ne Zaman Açıklanacak?

19 Kasım 2023 tarihinde

Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2023-ALES/3) 19 Kasım 2023 tarihinde uygulanırken adaylar büyük bir heyecanla sınav sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Adaylar internet ortamında sonuçların ne zaman belli olacağı ile ilgili araştırma yapıyor. ALES 3 değerlendirme sonuçlarına ulaşmakiçin adaylar ÖSYM’nin internet sitesinde ilan edilmesinin ardından yine ÖSYM’nin sitesinden şifreleri ile erişebilecekler.
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından yayımlanan 2023 sınav takvimi sonrasında ALES/3 sonuç tarihi de netlik kazandı. ALES/3 sonuçları 5 Aralık 2023 günü saat 10.00’dan itibaren erişime açılacak. Adaylar bu sınavdan elde ettikleri puanı açıklandığı tarihten itibaren 5 yıl kullanabilecek. https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden adaylar kimlik numaraları ile sonuçlarına ulaşabilecek.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti