Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Alexe: Hedefim Karabük’ü Süper Lig’e taşımak

Alexe: Hedefim Karabük’ü Süper Lig’e taşımak
Alexe: Hedefim Karabük’ü Süper Lig’e taşımak

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci dönemini Afyonkarahisar’da sürdüren PTT 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor’da, Alanyaspor hazırlık maçı sonrası moraller yerinde

Alanyaspor maçında galibiyeti getiren golü atan yeni transfer Alexe, Türkiye’deki hedefinin Karabükspor’un yeniden süper lige yükselişinde pay sahibi olmak olduğunu söyledi.
Alanyaspor ile önceki gün akşam saatlerinde kamp yaptıkları Afyonkarahisar Spor Kompleksi’nde bir hazırlık maçı gerçekleştiren Kardemir Karabükspor, maçı 39. dakikada Alexe’nin attığı tek gol ile kazanmıştı. Hazırlık maçında oynayan oyuncuların düz koşu yaptığı antrenmanda, genç oyuncular ise top çalma çalışması ve yarı sahada çift kale maç yaptı. Çalışmayı şut çalışması ile tamamlayan genç oyuncuları Teknik Direktör Hüseyin Kalpar da dikkatle izledi.
Hazırlık maçında yer alan as futbolcuların düz koşu ardından açma germe çalışmaları yaptığı antrenman, ter idmanı ile sona erdi. Eğlenceli bir ortamda geçen antrenmanda Karabükspor’un yeni transferi Alexe, ilk hazırlık maçında gol attığı için mutlu olduğunu söyledi. Takım olarak kazanmalarının motivasyon açısından önemli olduğunu aktaran Alexe, “Golle başlamak önemliydi. Hazırlık maçı da olsa kazanmak güzeldi. Golü ben atsam da önemli olan takımın kazanmasaydı.” dedi.
PTT 1. Ligi’nin süper ligden farklı olduğunun bilincinde olduğunu ifade eden Alexe, üst düzey bir lig olmasa da PTT 1. Ligin zorlu bir lig olduğunun bilincinde olduğunu anlattı. Türkiye’ye alışmaya çalıştığını kaydeden Alexe, Türkiye’deki hedefinin Karabükspor’un süper lige çıkması olduğunu belirtti. Alexe’nin açıklama yaptığını gören takım arkadaşları bu sırada Alexe’nin dikkatini dağıtma çabası ise antrenmanı izleyenleri güldürdü. (Kocatepe Haber Merkezi)