Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aleyna Kalaycıoğlu Kimdir Ve Kaç Yaşında?

Türk televizyonlarının en çok izlenen yarışma programı Survivor All Star2024 kadrosunda yer alan Aleyna Kalaycıoğlu’nun hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Peki, Aleyna Kalaycıoğlu Kimdir ve kaç yaşında?  İşte detaylar.

Türk televizyonlarının en çok

TV 8 ekranlarında yayımlanan Survivor 2021 kadrosunda yer alarak gösterdiği performanslarla akıllarda kalan ve Survivor yarışmasının 2024 yılında kadroda yer alan isimler arasında olan Aleyna Kalaycıoğlu Kimdir ve kaç yaşında?

ALEYNA KALAYCIOĞLU KİMDİR?

1998 yılında Bursa’da Dünya’ya gelen Aleyna Kalaycıoğlu 10 yaşındayken annesi ve babasının ayrılığına kadar Yalova’da kalmış ve daha sonra annesi ve kardeşi ile birlikte İstanbul’a taşınmıştır. İstanbul’da yaşamaya başlayan Kalaycıoğlu, lise eğitimi döneminde dil eğitimi alarak sonrasında ABD’de Uçak Mühendisliği bölümünü kazanan Kalaycıoğlu, TV 8 ekranlarında yayımlanan Survivor 2021 kadrosunda yer almıştır. 1.70 boyunda olan Kalaycıoğlu spora ilgi duyarak, 10 yıldır Voleybol alanında boy göstermektedir. Ayrıca Kalaycıoğlu, üç yıldır beach voleybol okul takımında yer aldığı bilinmektedir. 2021 Survivor adlı yarışma programı ile hafızalara kazınan Kalaycıoğlu sözlerini Oğuzhan Koç’un yazdığı ve Berkay’ın yapımında görev aldığı ‘’Bedelini Ödedim’’ şarkısıyla müzik hayatına başlamıştır. 2024 yılında Acun Ilıcalı’nın yönetmenliğini yaptığı Survivor All Star 2024 kadrosunda boy göstermektedir.