Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aleyna Tilki Anne Babası Ne İş Yapıyor?

Ünlü popçu Aleyna Tilki’nin hayatından sonra annesi ve babasının da hayatı araştırılmaya başlandı. Peki, Aleyna Tilki anne babası ne iş yapıyor?

Ünlü popçu Aleyna Tilki’nin

/Yetenek Sizsiniz Türkiye adlı yarışma ile tanınan Aleyna Tilki’nin annesi ve babası kimdir? Aleyna Tilki anne babası ne iş yapıyor? Sizler için araştırdık…

 

ALEYNA TİLKİ KİMDİR?

Pek çok başarıya ve ilke imza atan ünlü şarkıcısı Aleyna Tilki, 28 Mart 2000 (23 yaşında) tarihinde Konya’da doğmuştur. Annesi Trabzon Of’lu babası ise Konya Rusya göçmenidir. Yapımcılığını Acun Ilıcalı’nın düzenlediği Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasıyla adını duyuran ünlü müzik kariyerine adım attığı günden itibaren pek çok başarıya imza atmıştır.İlk single’nı 2016 yılında aranjör Emrah Karaduman ile “Cevapsız Çınlama” parçasıyla çıkaran Tilki, bu parça ile Türkiye’nin hayranlığını kazanmıştır. “Cevapsız Çınlama” parçasının klibi 480 milyondan fazla görüntüleme alarak, 2016 yılında Türkiye’de en çok izlenen video oldu. Şarkı ise MusicTopTR Resmi Listesi’nde 2 numaraya kadar yükseldi. İkinci single’nı 2017 yılında ilk solo parçası olan “Sen Olsan Bari” parçasıyla yayımlayan Tilki, bu parça ile Türkiye listelerde 1’nci  oldu. 2019’da Emrah Karaduman ile Yıldız Tilbe’nin Yıldızlı Şarkıları albümünde yer alan “Yalnız Çiçek” şarkısını tekrar yorumlayarak klibi ile yayınlayan Tilki’nin bu klipi de 24 saatte en fazla izlenen klip kategorisinde üçüncü sırada yer aldı. 8 Mayıs 2019 yılında Cornetto için hazırladığı yaz şarkısı “Nasılsın Aşkta” klibi de YouTube’da gününde dünya genelinde en çok izlenen video oldu.

ALEYNA TİLKİ ANNE BABASI NE İŞ YAPIYOR?

Ünlü şarkıcı Tilki’nin annesi Havva Öztel hanım özel bir okulda müdür yardımcısı olarak babası ise Mehmet Tilki bey ise müzikle ilgilenmektedir. Ünlü şarkıcı Tilki’nin annesi ve babası ocak ayında anlaşmalı olarak boşanıp evliliklerine son vermişlerdir. Çiftin neden ayrıldığı konusunda net bir bilgi bulunmamaktadır.

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti