Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ali Erbaş Ne Kadar Maaş Alıyor?

Diyanet İşleri BaşkanI (DİB) Prof. Dr. Ali Erbaş, bu yıl içerisinde alacağı ikramiye ile emekli olması halinde alacağı maaş oranı tartışma konusu haline geldi. Kimilerine göre dudak uçuklattığı belirtilen Erbaş’ın maaş ve ikramiye tutarı ne olacak?

Diyanet İşleri BaşkanI (DİB)

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın yazdığı toplam 12 kitabı var. Erbaş’ın pek çok makalesi, yurt içinde ve yurt dışında sunduğu pek çok sempozyum ve bildirileri var. Başkan Erbaş, yeterli düzeyde Arapça ve Fransızca biliyor.

BAŞKAN ERBAŞ’IN EMEKLİLİK İKRAMİYESİ HESAPLANDI

DİB Prof. Dr. Ali Erbaş’ın emekli olması durumunda alacağı maaş ve ikramiye miktarları hesaplandı. Başkan Erbaş’ın meklilik maaşı 65 bin 878 TL olurken, 2024 yılı içinde 1 milyon 548 bin 430 TL ikramiye alacağı öğrenildi.

40 YILI DOLDURAN VE EMEKLİ BAŞKAN YARDIMCISI MAAŞ ORANIDA BELİRLENDİ

Diyanet İşleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü verilerine göre; Başkan Yardımcıları pozisyonunda görev yapan ve 40 yılını dolduran personelin emekli maaşı 52 bin 894 TL olarak sabitlenecek. Bu pozisyondaki personelin, emekli olması durumunda 1 milyon 314 bin 82 TL ikramiye almaları sözkonusu olacak.