Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ali Sinanoğlu Kimdir? Ali Sinanoğlu Nereli? Ne İş Yapıyor?

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanlığı için aday olan Ali Sinanoğlu, bestelediği marşlarla dikkat çekiyor.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanlığı

Ali Sinanoğlu, 1976 yılında Mardin’de doğmuş ve aslen Mardinlidir. Anne tarafından ise Diyarbakırlıdır. Şu anda 47 yaşında olan Sinanoğlu, Suphi Sinanoğlu ve Sinan Kaya’nın torunudur. Çocukluğunu Mardin ve İskenderun’da geçiren Ali Sinanoğlu, 12 yaşında ailesiyle birlikte İstanbul’a taşınmış.

 

Genç yaşlarda ticarete atılan ve 14 yaşında abileriyle birlikte şirket kuran Sinanoğlu, eğitim hayatına devam ederken müziğe de ilgi göstermiş ve Arif Sağ müzik okulunda solfej ve bağlama dersleri almıştır118 yaşında Prestij Müzik ile profesyonel müzik kariyerine adım atan Sinanoğlu, Beşiktaş’a olan tutkusu nedeniyle Asalet Marşı’nı takımına hediye etmiştir. 1999 yılına kadar sürdürdüğü müzik çalışmalarına 17 yıl ara veren Sinanoğlu, 15 Temmuz Darbe Girişimi sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için bestelediği Erdoğan Marşı ile dikkat çekmiştir. Ayrıca, Beşiktaş Genel Kurulu üyesi olarak da görev yapmaktadır.

 

2025 yılında Beşiktaş Başkanlığı için aday olacağını açıklamıştır. Sinanoğlu, “Göreve gelmem halinde teknik direktör adayım Pep Guardiola. Kendisiyle süreç içerisinde görüşeceğiz. Geleceğin onurlu, şahsiyetli ve ahlaklı sporcularını yetiştirmesi için bütün fedakarlıkları yapacağız. Bizi kırmayacağını düşünüyorum” vaadiyle gündeme geldi.