Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Alina Boz, O İddiayı Yalanladı

Ünlü oyuncu Alina Boz, eşiyle birlikte bir gece kulübünde eğlenirken Galatasaray’a küfür içerikli sözler sarf ettiği iddiasını yalanladı

Ünlü oyuncu Alina Boz,

Ünlü oyuncu Alina Boz, bir süre önce evlendiği Umut Evirgen ile bir gece kulübünde eğlenirken video paylaşıldı. Videoda Simge’nin Galatasaray’ın gözde futbolcusu Icardi ile özdeşleşen ‘Aşkın Olayım’ şarkısı çalındığı sırada, bazı kişilerin Türkiye’nin en çok şampiyonluk yaşayan takımı Galatasaray’a küfür içerikli sözler sarf ettiği duyuldu. Bunun üzerine Galatasaraylı taraftarlar Alina Boz’u tepki yağmuruna tuttu.

Oyuncu Alina Boz ise sözlerin kendisine ait olmadığını belirterek “Küfür içerikli sözleri benim söylemediğim açıkça belli olmaktadır. Konuyu ben de üzüntüyle takip etmekteyim. Söz konusu videoda yalnızca sevdiğim şarkının sözlerini seslendirmiş olup başka küfür vb. herhangi bir ek söz söylemedim. Beni tanıyan kişiler, bu tarz bir mizacımın olmadığını da bilirler” dedi.

Boz, videoyu izinsiz çekenler ve sosyal medyada kişilik haklarına saldıranlar hakkında suç duyurusunda bulunacağını belirtti.