Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Alkollü sürücü kıl payı kurtuldu

Bu haberin fotoğrafı yok
Alkollü sürücü kıl payı kurtuldu

Şehir merkezinde sabahın erken saatlerinde meydana gelen trafik kazası görenleri hayrete düşürdü. Kaza mahallindeki vatandaşlar Belediye yetkililerinden sık sık kaza yaşanan caddeleri için önlem istediler

Dün günün ilk saatlerinde, saat 04.00 sıralarında Endüstri Meslek Lisesi yanında, Yoğurt Pazarı olarak bilinen caddede meydana gelen trafik kazasında 3 araç hasar gördü. Kazada şans eseri yaralanan olmadı. Sanat Okulu arkasındaki caddeden hızla gelen alkollü sürücü, Yoğurt Pazarı’na doğru dönmek isterken virajı alamayarak karşıdaki kaldırıma çarptı.
Kaldırımın üzerinden hızla lirleyerek elektrik direğini teğet geçen araç park halindeki bir araca çarptıktan sonra yolun karşısına savruldu. Yolun karşı yönündeki bir araca daha çarparak durabilen araçta büyük hasar meydana geldi. Caddenin boş olması ve aracın elektrik direğini teğet geçmesi sonucu kazada yaralanan olmadı.
Büyük bir gürültü ile uyanarak sokağa dökülen çevre sakinleri Belediye yetkililerinden yardım istediler. Sürat yapan araçların bu caddede sürekle tehlike yarattığını belirten vatandaşlar, “Belediye Sanat Okulu arkasındaki caddenin çıkışına bir hız tümseği koyarsa iyi olacak. Hızlı gelen araçlar yavaşlayarak viraja girerlerse bu kazalar azalacak. Bugüne kadar can kaybı olmadı ama, acı bir olayın yaşanması an meselesi. Geç olmadan tedbir alınmalı” diyerek yetkililerden yardım istediler. (Kocatepe)