Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Allah Afyon’un yolunu açık etsin”

Bu haberin fotoğrafı yok
“Allah Afyon'un yolunu açık etsin”

Cumartesi günü Afyonkarahisar’dan ayrılacak olan Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, veda ziyaretleri çerçevesinde Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti

Ankara Merkez Valiliği’ne atanan Valisi Haluk İmga, Cumartesi günü şehirden ayrılacak. Vali İmga, ayrılmadan önce başladığı veda ziyaretleri programı çerçevesinde Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı da ziyaret etti.
Burada konuşan Vali İmga, “Cumartesi günü ilimizi terk ediyorum. Ziyaret programı çerçevesinde zatı alinizi, sayın Meclis Başkanınızı ve çok değerli Yönetim Kurulu üyelerinizi ziyaret etme fırsatı bulduk. Yaklaşık 4 yıllık sürede Ticaret ve Sanayi Odamızın desteğini her icraatımızda yanımızda hissettik. Zatı alinizin şahsında bu ilin ufkunu ne kadar açtığını ne kadar büyük bir çaba içinde olduğunuzu görme fırsatım oldu. Afyonkarahisar, bunu ziyadesiyle hak eden bir şehir . Muhteşem bir potansiyeli var. Bu potansiyeli değerlendirmesi gerekiyor. Bunu da iyi kadrolar aracılığıyla gerçekleştiriyor. Bu iyi kadrolar da sizlersiniz. Afyon’un ufkunu açacak çok güzel teşebbüslere imza atıyorsunuz” dedi.
“Her şeyin en iyisine layıksınız”
Zafer Havaalanı ile ilgili yer teslimi sözleşmesinin de yapıldığını hatırlatan Vali İmga, “Zafer Havaalanı’nın bu noktaya getirilmesinde Sayın Başbakanımızın büyük destekleri oldu, sayın Bakanımızın büyük çabaları oldu. Sayın Sait Açba başta olmak üzere tüm milletvekillerimizin çabaları oldu. Buranın meslek örgütlerinin ve Ticaret ve Sanayi Odası’nın çok büyük katkıları oldu. Herkes elini, taşın altına koydu. Allah sizlerin ve Afyonkarahisar’ın yolunu açık etsin. Her şeyin en iyisine layıksınız” diye konuştu.
Vali İmga, tam bir devlet adamı
ATSO Başkanı Hüsnü Serteser de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Daha buraya ilk atandığınız günden itibaren sizinle sıcak ilişkiler içinde olduk. Gerek o zaman AFSİAD Başkanlığım sırasında, ondan sonrasında da Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığım sırasında bana, yönetimime çok destek sağladınız. Hakikaten örnek bir devlet adamı niteliğiniz Afyonumuzun ufkunu açmıştır” ifadelerini kullandı.
“Sizi Afyonlu olarak görüyoruz”
Serteser, şöyle devam etti:
“Hiçbir dönemde olmadığı kadar Afyonkarahisarımız sizin önderliğiniz altında tüm kurumlarla en iyi ilişkiler içerisinde olmuştur. Bunlarda sizin rolünüz çok büyük olmuştur. Sizin döneminizde Afyonkarahisar büyük bir ivmeyle gelişmiştir. Bunu yakinen en fazla bilen Ticaret ve Sanayi Odası’dır. Çünkü tüm rakamlar, tüm göstergeler, bizim elimizdedir. Burada da gördüğümüz gibi döneminizde Afyonkarahisar, bölgede parlayan bir yıldız olmuştur. Bundan dolayı tüm üyelerim adına size müteşekkiriz. Sizin daha iyi yerlere layık olduğunuzu bili-yoruz. Sizi Afyonkarahisarlı olarak görüyoruz. Bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum.” (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti