Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Allah başka Kurtuluş Savaşı yaşatmasın

Allah başka Kurtuluş Savaşı yaşatmasın
Allah başka Kurtuluş Savaşı yaşatmasın

Vali İrfan Balkanlıoğlu, Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında protokole dair zevat tarafından makamında ziyaret edildi. Vali Balkanlıoğlu, Allah’ın başka Kurtuluş Savaşı yaşatmaması temennisinde bulundu. Vali Balkanlıoğlu günün anısına komutanlara çeşitli hediyeler verirken komutanlar tarafından da plaket takdiminde bulunuldu

TSK ONUR KAYNAĞI
Ziyaret sırasında konuşan Vali İrfan Balkanlıoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Afyonkarahisar’da diğer yörelere göre farklı kutlandığını söyledi. Afyonkarahisar topraklarında büyük bir kurtuluş savaşının cereyan ettiğini söyleyen Vali Balkanlıoğlu; “Kurtuluş Savaşımız son derece zor şartlarda, düşmanın; ‘7 Yılda aşılamaz, aşarlarsa Türkler son derece başarılı olurlar.’ dediği siperler 7 saatte aşılmış. Bu nedenle Türk Silahlı Kuvvetleri bütün unsurları ile görevimize destek veriyor, katılım ve katkıları ile bizleri onurlandırıyor. Değerli komutanlarımıza hem kendilerine hem de temsil ettikleri kuvvet komutanlıkları adına teşekkür ediyoruz.” dedi.
ŞEHİTLERE ŞÜKRAN BORÇLUYUZ
Allah Kurtuluş Savaşını bir kez daha yaşatmasın temennisinde bulunan Vali İrfan Balkanlıoğlu, Atatürk’ün “Eğer zaruret yok ise savaş cinayettir.” sözünü hatırlattı. Hiçbir milletin savaşmamasını ‘Yurtta sulh cihanda sulh.’ temennisi ile arzu edilmediğini vurgulayan Balkanlıoğlu sözlerine şöyle devam etti: “Ama mecbur kalınınca caydırıcı olması açısından TSK’nın her an hazır olması bizleri son derece rahatlatmaktadır. Bizler böylece geleceğe güvenle bakıyoruz. Güçlü devlet güçlü ordu veya güçlü ordu güçlü devlettir. Ordumuz güçlü ise bizde güçlüyüz. Devletimiz güçlü ise ordumuz da güçlüdür. Bu nedenle silahlı kuvvetlerimize ve vatanı kurtarmak uğruna verilen binlerce şehitler için şükranlarımızı arz ediyoruz.”
PROTOKOL ZİYARETTE HAZIR BULUNDU
Vali Balkanlıoğlu’nu makamında; Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Gökhan İsmet Gülmez, Tuğamiral Ercan İnceoğlu, Tuğgeneral Zeki Gürcan, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Baro Başkanı Av. Turgay Şahin, İGM Başkanı Salih Sel, İl Jandarma Komutanı Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, PMYO Müdürü Müjdat Karagöz katıldılar. (Kocatepe)