Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Allahaısmarladık Afyonkarahisar” – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
“Allahaısmarladık Afyonkarahisar”

Merkez Valiliği’ne atanan Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, Valilik Konağı’ndan Ankara’ya uğurlandı. Vali İmga’yı, kentin yaklaşık 70 kilometre ilerisine kadar konvoy takip etti

Afyonkarahisar Valiliği’nden kendi talebi doğrultusunda Merkez Valiliği’ne atanan Haluk İmga, Ankara’ya yoğun bir katılım ile uğurlandı. Valilik Konağı’ndaki ilk uğurlamaya Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, işadamı Yusuf Özer, daire müdürleri, siyais parti il başkanlarının yanı sıra Anayasa Mahkemesi Üyesi Celal Mümtaz Akıncı da katıldı. Konak’tan çıkıp aracına yönelen Vali İmga, işadamı Yusuf Özer’in alkış başlatması üzerine duygusal anlar yaşadı. Vali İmga’nın kendisini Ankara’ya götürecek makam aracına bi-nerken gözlerinin dolduğu gözlendi.
Öte yandan Afyonkarahisar protokolü ile basın mensupları, Vali İmga’yı Afyonkarahisar-Ankara karayolunun 70’inci kilometresine kadar konvoy hâlinde takip etti. Afyonkarahisar İl Sınırı’nın geçilmesinin ardından Vali İmga, konvoya katılan kişilerle tek tek vedalaştı. Basın mensuplarına kısa bir demeç veren Vali İmga, Afyonkarahi-sar’da meslek hayatının en mutlu günlerini geçirdiğini belirterek “Allahaısmarladık Afyonkarahisar” dedi. Vali İmga, toplu fotoğraf çekiminin ardından Ankara’ya gitti. (Kocatepe)