Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Allah’tan muvaffakiyetler diliyorum” – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’da hizmete giren 275
"Allah'tan muvaffakiyetler diliyorum"

Afyonkarahisar’da hizmete giren 275 eserin toplu açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirildi.
Kentte büyük bir coşkuyla karşılanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanında on binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşen açılış programı öncesi, Afyonkarahisar Belediyesi’ni ziyaret etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan burada, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, eşi Emine Çoban, Belediye Başkan Yardımcıları; Ayfer Örten, Sabri Demirkapu ve Ziya Arı, Belediye Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş ile Belediye Meclis Üyeleri; Şükrü Genelioğlu, Betül Tarkan ve Günay Kart tarafından çiçeklerle karşılandı. Belediye giriş katında hizmet veren Beyaz Masa Birimi’nde görevli personellerle bir süre sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Başkanlık makamına geçerek, Başkan Burhanettin Çoban’la görüşmede bulundu.  
“BÜYÜK ONUR DUYDUK”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Afyonkarahisar’da ağırlamaktan büyük mutluluk ve onur duyduklarını ifade eden Başkan Burhanettin Çoban, ziyaret sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Belediye hizmetleriyle ilgili brifing verdi.
Ziyaret sonunda, Afyonkarahisar Belediyesi Şeref Defteri’ni imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu satırları kaleme aldı: “Afyonkarahisar’da bulunmaktan ve Belediyemizi ziyaret etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Belediye Başkanımıza ve ekibine Allah’tan muvaffakiyetler diliyorum.” Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ziyareti sırasında, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ve milletvekilleri ile birlikte il protokolü eşlik etti.
ÇOCUKLARA OYUNCAK
 VE HEDİYE DAĞITTI
Belediye çıkışında, vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, çocuklara oyuncak ve çeşitli hediyeler dağıttı. Erdoğan, burada kalabalık arasındaki “evet” yazılı şapkalarıyla davul çalan bir grup vatandaşların yanına gitti.
Davul çalan vatandaşlar, Erdoğan’a, “Ne Almanya, ne Hollanda, ne İspanya… Sonuna kadar arkandayız reis” diyerek sevgi gösterisinde bulundu. Erdoğan, davul çalan vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra oradan ayrıldı.