Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Altı lider gibi bizde ilimizde bir araya geldik”

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av.

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, İYİ Parti İl Başkanı Muhammed Mısırlıoğlu ile yaptığı görüşmede Türk ve dünya siyaset tarihine geçecek bir işin başarılıp, görüşleri farklı olan 6 siyasi parti liderinin ülke geleceği için aynı masada bir araya geldiğini söyledi. Köksal, “Tüm olumsuzluklara dur demek için altı lider bir araya geldi. Bizde ilimizde bir aradayız” dedi

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal ve beraberindekiler İYİ Parti İl Başkanı Muhammed Mısırlıoğlu ile beraberindekileri partide ziyaret etti. Ziyarette; CHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Akyıldız, Belediye Meclis Üyesi Hüsnü Taşer, yönetim kurulu üyesi Zafer Çolak, İhsaniye Belediye Başkanı Tunay Türkmen, Dereçine Belediye Başkanı Ömer Yıldız, CHP üyeleri Güray Şallı, Ayşe Göktaş, Mehmet Dereağzı ve Muaalla Toprakçı hazır bulundu. İYİ Parti’den ise il yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları başkanları yer aldı. İhsaniye Belediye Başkanı Tunay Türkmen ve Dereçine Belediye Başkanı Ömer Yıldız, İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’na ilçelerinin simgesi olan hediyeler verdi.
“ALTI PARTİNİN LİDERİ ÜLKENİN
BİRLİĞİ İÇİN AYNI MASAYA OTURDU”
CHP Milletvekili Burcu Köksal, siyasi parti liderlerinin bir araya gelmesinin son derece önemli bir gelişme olduğunu söyledi. Köksal, “Liderlerimiz bir araya gelince bizlerde sizleri ziyaret etmek istedik. İYİ Parti ile ziyaretlerimize başladık. Türkiye’nin içinde bulunduğu durum önemlidir. Türk ve dünya siyaset tarihine geçecek bir iş başarıldı. Görüşleri farklı altı siyasi parti, ülkenin geleceği için, ülkenin birlik ve bütünlüğü için bir araya geldiler. Ülkede tek adamlık sistemine dur demek ve güçlendirilmiş parlamenter sistemi oluşturmak için, adalet için aynı masaya oturdular. Bu çok önemli bir mesajdır. Seçim ne zaman yapılırsa yapılsın Millet İttifakı iktidara gelecektir. AK Parti’nin şu an ülkede yaptığı tahribat had safhada.” dedi.
“ALTI LİDER BAŞKENTTE
BİZDE İLİMİZDE BİRARADAYIZ”
“Vatandaşlarımızı ayrıştırıcı dil kullanan bir iktidar var. İşsizlik cumhuriyet tarihinin rekor seviyesine ulaştı. Toplumda kime dokunsanız bir ah işitiyorsunuz.” diyen Köksal şöyle konuştu: “Esnafımız siftah yapamaz, Bağ-Kur primini yatıramaz durumda. Korkarım ki yeni bir iflas dalgası ülkeye yayılacak. Çiftçimiz üretemez durumda. Süt inekleri kesime gönderiliyor. İşsizlik kol geziyor. Tüm olumsuzluklara dur demek için altı lider bir araya geldi. Bizde ilimizde bir aradayız. Bu yüzden ziyaretler yapıyoruz. Ayrıca İYİ Partinin benim için farklı bir anlamı da var. İYİ Partinin seçimlere girebilmesi için gereken on beşler milletvekilinden biriyim. Aslında Millet İttifakının temeli o gün atıldı. Umarım ülkemiz hak ettiği şekilde yönetilecektir.”
“İKTİDARIN SON ÇIRPINIŞLARI
FAYDA ETMEYECEK”
İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, CHP heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Mısırlıoğlu şunları kaydetti: “Demokrasinin önünü açmak için, İYİ Partinin seçimlere katılmasını sağlamak adına o gün o hareketin içerisinde yer alan değerli Milletvekilimiz Sayın Burcu Köksal’a teşekkür ediyorum. İyi ki o gün o hareket yapıldı. İYİ Partinin seçimlere girmesi ve Mecliste grup kurması sonucu siyasette bir şeylerin değiştiğini gözlemledik. 2019 seçimlerinde yenilmez denilen, kale olarak görülen hatta kendi malları gibi gördükleri büyükşehir Belediyelerini bizlerinde içinde bulunduğu Milet İttifakı söke söke almıştır. Yaptıkları iftiralar boşa çıkmıştır. Güneş balçıkla sıvanmaz. Belediyeleri alınca Belediyeleri israftan, saltanattan ve soygundan kurtardık. Milletimizin vicdanında mahkûm olmuşlardır. Yapılacak seçimi kaybedecekleri aşikârdır. Son çırpınışları fayda etmeyecektir. Seçimlerde mutlak galip Millet İttifakı olacaktır. İktidara geldiğimizde ülkeye yaptıklarının hesabını vereceklerdir. Tüyü bitmedik yetimin hakkını soracağız.”
“MİLLET İTTİFAKI OLARAK
KARDEŞLİĞİ YENİDEN SAĞLAYACAĞIZ, KÖKSAL İLE GURUR DUYUYORUZ”
CHP Milletvekili Burcu Köksal ile gurur duyduklarını söyleyen Mısırlıoğlu sözlerini şöyle tamamladı: “Afyonkarahisar Milletvekilimiz yüz akımızdır. İmkânları nezdinde bütün köy kasaba her yere yetişmeye çalışıyor. İlimiz ve Türkiye’de Afyonkarahisar’ımızın sorunlarını dile getiriyor ve kendisi ile gurur duyuyoruz. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyoruz. Millet İttifakı olarak ülkemizde kardeşliği yeniden sağlayacağız. İnsanlarımızı ayrıştırdılar. Cenazelerimizi, düğünlerimizi hatta pazarlarımızı bile ayrıştırdılar. Ayrıştırılmayan hiçbir şeyimiz kalmadı. Toplum hiç bu kadar kutuplaştırılmadı bu çok tehlikeli bir durumdur. Gerilimden beslenen bir siyasi iktidar mevcuttur. Bu durumu değiştirmek hepimizin görevidir. Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı bu ülkeyi yönetecek ve 84 milyon insanımızı kucaklayacaktır. Ülkeyi birlikte yeniden güzel güneşli günlere kavuşturacağız. Hangi partili olursa olsun bu doğrultuda çalışan emeği geçen partili kardeşlerime şükranlarımı arz ediyorum.” >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti