Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Altınordular’a kupa töreni yapıldı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Altınordular'a kupa töreni yapıldı

Afyon Altınordu Futbol Okulu’nun öncülüğünde Afyonkarahisar’da yapılan Altınordu Afyon Anadolu Cup festivalinin sonunda katılan 6 takıma Afyon Cup özel kupası verilirken 300 sporcuya da madalya hediye edildi

Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren Afyon Altınordu Futbol Okulu’nun öncülüğünde ilk defa düzenlenen Altınordu Afyon Anadolu Cup festivaline Afyon’un yanı sıra Antalya, Denizli, Kütahya, Konya ve Konya Ereğli Altınordu Futbol Okulları katıldı. Altınordu Afyon Anadolu Cup festivalinde 2004, 2005, 2006, 2007 ve 2008 doğumlu futbolculardan oluşan takımlar kıyasıya mücadele etti.
Festivale katılan Afyon’un yanı sıra Antalya, Denizli, Kütahya, Konya ve Konya Ereğli Altınordu Futbol Okulları’nın hepsine kupa ve madalya verildiğini belirten Afyon Altınordu Teknik Direktörlerinden Mustafa Uğuş, festival hakkında da değerlendirmede bulundu. Festivalin futbolcular açısından çok anlamlı olduğunu belirten Teknik Adam Uğuş, “Daha önce böyle bir festival İzmir dışında hiç yapılmamıştı. İlk defa İzmir dışında Afyonkarahisar’da yapılıyor. 5 ilin 6 takımı ilimize geldi. Bunlar bizim dışımızda Antalya, Denizli, Kütahya, Konya ve Konya Ereğli Altınordu Futbol Okulları’ydı. 2004, 2005, 2006, 2007 ve 2008 doğumlu futbolculardan oluşan takımlar mücadele etti. Katılan tüm sporculara madalya verildi. Yine tüm takımlara kupa verildi. Çocuklardan bazıları ailesiyle gelmişti. Onlar da tribünden çocuklarını destekledi. Onlar açısından farklı bir organizasyon oldu. Burada çalan müzikler ayrı bir festival havası oluşturdu. Çocuklarımız açısından da çok anlamlı bir festival oldu. İnşallah geleneksel hale getirmek istiyoruz. Bu festival sadece Afyonkarahisar’da değil, Türkiye’nin diğer illerinde de yapılacak.” dedi.
“AFYONKARAHİSAR’A ÜS KURULACAK”
Afyonkarahisar’a İzmir’den gelen Altınordu Futbol Okulları Direktörü Mahmut Gözüaçık’la birlikte bazı görüşmeler yapıldığını belirten Uğuş, “Altınordu Futbol Okulları Türkiye sorumlusu olan Mahmut Gözüaçık’la birlikte görüşmelerimiz oldu. Afyon’a tesis yapılması konusunda bir talebimiz daha önce olmuştu. Belirlenen yerlerde arazi sahipleriyle görüştük. Planlama yapıldı ve onay bekliyoruz. İnşallah ilerleyen zamanda Afyonkarahisar’a bir Altınordu Üssü kurmak çabasındayız.” ifadesine yer verdi.
“ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK”
Altınordu Doğu Ege Futbol Okulları illerinin katıldığı bir festival ortaya koyduklarını belirten Afyon Altınordu Teknik Direktörlerinden Selçuk Binboğa, “Altınordu Doğu Ege Futbol Okulları’nın katılımıyla bir festival yaptık. 6 takım 300 sporcunun katıldığı bir festivalden alnımızın akıyla çıktık. Gayette güzel bir organizasyon gerçekleşti. İnşallah Afyonkarahisar’da tekrar yapılmasını istiyoruz.” şeklinde konuştu. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti