Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Amacımız milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmak”

Geçtiğimiz Kasım ayında yapılan
“Amacımız milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmak”

Geçtiğimiz Kasım ayında yapılan Diyanet-Sen Afyonkarahisar Şubesi’nin Olağan Genel Kurulu’nda başkan seçilen İl Müftülüğü Görevlisi Ömer Boyraz ile başkan yardımcıları Veysel Aslan (Selçuklu Camisi İmam Hatibi) ve Rahmi Taşkesen (Salar Fatih Kur’an Kursu Eğitmeni) Gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti. Kocatepe Gazetesi Sahibi Sezer Küçükkurt’a çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Ömer Boyraz, Diyanet-Sen Afyonkarahisar Şubesi’nin Yeşilyol Caddesi’ndeki yeni yerinde hizmet vermeye başladığını bildirdi.
Afyonkarahisar Şubesi’ne kayıtlı bin üyelerinin bulunduğunu belirten Başkan Boyraz, “Türkiye genelinde 85 bin üyemiz var. Dernek camiası olarak Afyon genelinde bin üyemiz var. Hem Afyonkarahisar’da hem de Türkiye genelinde Memur-Sen’in kolu olarak görev yapmaktayız. Diğerlerine nazaran yetkili bir sendikayız. Ötekileştirmek istemiyoruz, onlar da bizim kardeş sendikalarımız” dedi.
“MEDYA VE SİVİL TOPLUM
BERABER ÇALIŞMALI”
Medya ve diğer sendikalarla birlikte çalışmak istediklerini vurgulayan Başkan Boyraz, “Bizim amacımız, sadece ücret sendikacılığı değildir. Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak asıl hizmetimizi yerine getirmek istiyoruz. Ücret meselesi bunun arkasından gelir. Bir de Mevla bize ne kadar rızk bahşettiyse, ne kadar çalışıp çabalasak da o rızkın önüne geçemeyiz. Biz hak ettiğimiz ücreti  almak istiyoruz. Üç ana hedefimiz var. Milli ve manevi değerleri koruyup geliştirmek, hizmetimizi layıkıyla sürdürmek ve akabinde de üyelerimizin haklarını korumak. Nasıl medya bir kuvvetse sendikalar da ve STK’lar da aynı şekilde bir kuvvet olarak bilinir. Biz çalışmalarımızda medya organlarımız ve diğer tüm sivil toplum kuruluşlarımız ile beraber ortak çalışmayı isteriz. Afyon’umuzun da, Türkiye’mizin de en ücra köşesinde bizim bir imamımız vardır, üyemiz vardır. Hangi vatandaşımızın bu yönde bir yardıma ihtiyacı olursa bizler göreve hazırız” ifadesine yer verdi.
Kocatepe Gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt da sivil toplum örgütleri ile basın arasındaki ilişkilerin önemine işaret ederek, “Diyanet teşkilatı ile her zaman dayanışma ve işbirliği içerisinde olduk, bundan sonra da buna özen göstermeye devam edeceğiz” dedi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti