Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aman dikkat! Virüs her tarafta

Afyonkarahisar’daki toplam koronavirüs hastası

Afyonkarahisar’daki toplam koronavirüs hastası sayısı 573’e ulaştı. Bu hastaların 75 kişisi hastanelerde yatarken, 498’i evlerinde karantinada bulunuyor. Hastanede yatanların 12’si yoğun bakımda, 6’sı entübe vaziyette.

 

 

Afyonkarahisar ve çevresinde korona virüs yani Kovid 19 vakasıyla bağlantılı olarak hastanede yatan hasta sayısı toplam 125 kişiye ulaştı. Bu hastalardan korona testi (+) yani pozitif çıkan kişi sayısı 75 kişi. Kovid tanısı konulan 75 hastanın 12’si yoğun bakımda yatarken 6’sının ise entübe durumda olduğu öğrenildi.

ŞİFA BULAN 293 KİŞİ, VEFAT EDEN22 KİŞİ

Afyonkarahisar’da toplam 498 korona vakasının seyri ise evlerinde izleniyor. Bugüne kadar ilimizde toplam 293 kişi şifa bularak taburcu edilirken, maalesef 22 kişi korona virüs nedeniyle vefat etti.

Yurt dışından dönüş, vaka ile temas ve tedbir amaçlı olarak toplam 2916 kişi evlerinde izlem altında bulunuyor.

KORONA ÇIKTIĞINDAN BU YANA AFYON’DA 888 KİŞİ VİRÜSE YAKALANDI

İlimizdeki korona testi pozitif çıkan hasta sayısı 573 kişi. Afyonkarahisar’da korona virüs vakalarının ilk görüldüğü günden bugüne kadar toplam (+) çıkan kişi sayısı ise 888’e ulaştı.

Afyonkarahisar’ın ilçelerindeki duruma bakıldığında korona virüsün ilk çıktığı zamandan bu yana en fazla vaka sayısının 488 ile Merkez ilçede olduğu görülüyor. Merkez ilçeyi 151 kişi ile İhsaniye, 38 kişi ile Bolvadin, 37 kişi ile Sandıklı izliyor.

Diğer ilçelerimizdeki hasta sayıları şöyle: Başmakçı 4, Bayat 15, Çay 0, Çobanlar 27, Dazkırı 1, Dinar 11, Emirdağ 10, Evciler 1, Hocalar 3, İscehisar 22, Kızılören 24, Sinanpaşa 34, Sultandağı 1 ve Şuhut 21 hasta >> Burak AYDIN’ın Haberi

 

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti