Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Amatör ruhla siyaset yapıyoruz” – Kocatepe Gazetesi

“Amatör ruhla siyaset yapıyoruz” – Kocatepe Gazetesi
“Amatör ruhla siyaset yapıyoruz”

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Cemil Çoker, Büyük Birlik Partisi Merkez İlçe Kongresi’nde partililere hitap etti.  Çoker, “Büyük Birlik Partisi olarak 24 yıldır Hakk’ın yanında, doğrunun savunucusu ve ülke adına yapılan olumsuzlukların karşısında durduk ve durmaya devam edeceğiz. Biz devletin beş kuruşunu dahi kullanmadan amatör ruhla siyaset yapan insanlarız. Bizim devasa teşkilat binalarımız olmadı, son model seçim otobüslerimiz hiç olmadı bizim. Hazine’den aldıkları seçim paralarıyla halka ihtişam saçan partilerden olmadık biz. Biz bir şeylere inandık ve bu inancın bedeli neyse o bedeli de ödemeye razıyız dedik. Milletin birliği, vatanın bölünmez bütünlüğü için yıllardır mücadele veriyor bedeller ödüyoruz. Rahmetli Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nu bu uğurda şehit vermiş bir hareketiz. Muhsin Başkan’ın bırakmış olduğu emaneti bu can bedende olduğu müddetçe kıyamete kadar tüm dava kardeşlerimiz ve alperenlerle beraber sürdüreceğiz” dedi.
İDAM SÖZÜ VERİLMİŞTİ, TUTULSUN
Vatandaşın idam talebinin bulunduğunu, bu konuda verilen sözlerin olduğunu hatırlatan Çoker, “Büyük Birlik Partisi olarak yıllarıdır Askerimize, polisimize bizzat kurşun sıkmış ve bunun emrini vermiş PKK’lı caniler ve küçük yaşta çocuklarımıza musallat olmuş sapıklar için idam cezasının geri getirilmesini savunduk. Hatta bunun için noter huzurunda referandum yaptık, imza topladık. Topladığımız imzaları devletimizin yetkililerine teslim ettik. Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan her fırsatta ve miting meydanlarında ‘İdam tasarısı meclisten geçerse ben onaylarım’ demişti. Şimdi AKP Genel Başkanı olduğuna göre meydanlarda millete vermiş olduğu sözünü tutmasını ve idamın geri getirilmesini istiyoruz” diye konuştu.
İŞTE YENİ KADRO
Öte yandan Büyük Birlik Partisi Merkez İlçe Başkanlığı’na Süleyman Çağlar seçildi. BBP Merkez İlçe Başkanlığı’nın yeni Yönetim Kurulu’nda şu isimler yer aldı: İbrahim Turan, Kurtuluş Kazak, Mükerrem Eldeş, Murat Topuztaş, İlhami Fidan, Özcan Çolak, Üzeyir Aktan, Alp Aslan.