Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ambaryolu’nda Bayram Pazarı’na devam

Ambaryolu caddesi üzerinde her bayram öncesi kurulan ve büyük tartışmaları beraberinde getiren Bayram Pazarı Kurban Bayramı öncesinde de kurulacak

Ambaryolu caddesi üzerinde her

“PAZARI KALDIRMAYALIM, YOLU TRAFİĞE KAPATALIM”

Afyonkarahisar şehir merkezinde her bayram öncesinde kurulan ve her seferinde de tartışmalara konu olan Ambaryolu caddesi üzerindeki seyyar tezgahlar Kurban Bayramı öncesinde de kurulacak.

KİMİLERİ KARŞI, KİMİLERİ İSTİYOR

Ambaryolu caddesinde kurulan Bayram Pazarları için bir çok vatandaş pazar yerinin şehir trafiğini kötü etkilediğini söylerken bazı vatandaşlar da ekonomik olarak pazar yerinin olumlu olduğunu dile getiriyor. Kimileri oluşan görüntülerin şehre yakışmadığını, büyük trafik sorunları yaşandığını ve bölgedeki esnafın mağdur olduğunu savunurken, kimileri de “Hareketlilik bölgeye fayda sağlıyor” görüşünü savunuyor.

BAŞKAN KÖKSAL “SON” DEMİŞTİ

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, seçimlerin hemen sonrasında, geçtiğimiz Ramazan Bayramı öncesinde Ambaryolu’ndaki pazarın kurulmasına “Benden önce izin verilmiş. ama bu son. bir daha kurulmayacak” diyerek izin vermişti.

BU KEZ 5 GÜN DEĞİL, 3 GÜN

Aradan geçen kısa sürenin ardından Ambaryolu’ndaki bayram pazarının Kurban Bayramı öncesinde de kurulacağı öğrenildi. Esnaflarla yapılan görüşmeler neticesinde Kurban Bayramı pazarının öncekiler gibi 5 gün değil. 3 gün kurulmasına izin verildiği, esnafların da bu doğrultuda hazırlıklarına başladıkları belirtiliyor.

ambaryolu