Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Anadolu Efes maçıyla devre sona eriyor

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde
Anadolu Efes maçıyla devre sona eriyor

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor ligin 15. haftasında deplasmanda güçlü ekiplerden Anadolu Efes’e konuk olacak. Bu karşılaşma aynı zamanda ligin ilk yarısının da son maçı olacak.
İlk kez mücadele ettiği Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde geride kalan 14 haftada bir maçı bay geçen ve 13 maç yapan Afyon Belediyespor 4 galibiyet ve 9 mağlubiyet elde etti. Sezon başında Trabzonspor’un çekildiği ve 15 takımın yer aldığı Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde ilk yarının son haftasında Afyon Belediyespor konuk olacağı Anadolu Efes maçında kısıtlı kadrosuyla galibiyet arayacak.
Ligin ilk yarısında bir türlü galibiyet serisi yakalayamayan, bazı maçlarını son toplarla kaybeden ve sıralamada istediği yere bir türlü ulaşamayan Afyon Belediyespor’da Amerikalı 2 oyuncunun da takımdan ayrılmasıyla oluşan rotasyon sorunu da 2 haftalık lige verilen arada giderilmeye çalışılacak. 14 Ocak Pazartesi günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda saat 19.00’da oynanacak Anadolu Efes karşılaşmasından sonrasında Afyon Belediye devre arasına girecek. Lige verilecek 2 haftalık arayı iyi değerlendirmek isteyen Afyon Belediyespor kadrosunu güçlendirip ikinci yarıya hızlı başlamak istiyor. Afyon Belediyespor devre arasının ardından ligin ikinci yarısında ilk maçta 27 Ocak Pazar günü Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda saat 20.00’de Bahçeşehir Koleji’ni konuk edecek.