Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Anda kalalım, gelecek için çalışalım”

Arven Yaşam ve Koçluk
"Anda kalalım, gelecek için çalışalım"

Arven Yaşam ve Koçluk Merkezi yetkilisi Yaşam Koçu Pınar Yetkin, 3-4 yaşlarından başlayarak her bireyin koçluk hizmetlerinden yararlanabileceğini söyledi. Yetkin, “Afyonkarahisar’da motivasyon eğitimleri veriyoruz. Kişisel gelişime de dokunuyor koçluk. Kurumsal bir motivasyona da ihtiyaç duyuyoruz. Hedef belirlerken kendimizi de tanıtmak gerekiyor. Burada bir yaş sınırlaması yok. Öğrenciler için de öğrenci koçluğu alıyorusunuz. 3-4 yaşında, kendini ifade eden çocuklardan başlayarak her yaş grubundan insanlarla seans yapabiliyorum” dedi.
İNSANLARI HAYATA HAZIRLARIZ
Yaşam koçunun insanların yol arkadaşları olduğunu belirten Yetkin, “İnsanların hayatına sihirli dokunuşlar yapan kişidir, yaşam koçu. Yaşam koçları, olumsuzluk durumlarından olumlu durumlara geçişi sağlarlar. Biz insanları hayata hazırlarız. İnsanların yalnız kalmalarını engelleriz. İnsanların yol arkadaşlarına ihtiyaçları olduğunda, yol arkadaşları oluruz” diye konuştu.
21 GÜNDE YENİ BİR ALIŞKANLIK
Yaşam koçlarının insanlara birçok konuda yardımcı olduğunu, yol gösterdiğini ifade eden Yetkin, şöyle devam etti:
“Koçlar, an ve gelecek üzerine çalışır. Yaşanmışlıklar bizi var eder. Gelecekler, bizim için sonuç olmalıdır. Anda kalalım, gelecek için çalışalım, diyoruz. Beynimizde yeni bir snaps oluşturma süreci 21 gündür. Haftanın 1 günü seans veriyorum, haftanın diğer günleri de telefonla arayarak bunu tekrar ediyorum. 21 günün sonunda yeni bir alışkanlık oluşur beyinde. İlk bir ay düzenli gelinmesini istiyorum. Daha sonra bu düzene giriyor. Sınav stresi yaşayan öğrencilerimiz, 10 seans sonra sakinlik fikrine ikna olarak sınavlara giriyor.”
>> Murat ARISOY’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti