Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Ankara’da Afyon Evi açacağız” – Kocatepe Gazetesi

“Ankara’da Afyon Evi açacağız” – Kocatepe Gazetesi
“Ankara’da Afyon Evi açacağız”

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak, İsmail Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.
“MİLLİ MESELELERDE HEP
 EN ÖNDE DURDUK GEREKTİYSE DİYETİMİZE DE ÖDEDİK”
“İnsan atasından ne gördüyse o asaletle devam eder. Akı karası dar geçitte belli olur derler ya dar geçitte belli olacaklardanız” diyen Koçak, “Şimdi artık eskisi gibi mermileri atıp da havaya karaya sıkmıyorlar. Şimdi akıllı mühimmatlar çıktı. Önceden ateş ediyordun isabetsiz atışsa mermi havaya karaya gidiyordu. Şimdi mermiyi sıkıyorsun hedefi takip ediyor. Bizim hizmetimizde öyle olacak. Buradan belediyeden başlayacak. Ankara’dan İstanbul’a, İstanbul’dan İzmir’e akıllı mühimmat gibi takip edecek icraatlarımız. Milletimizi ne Ankara’da ne İstanbul’da Türkiye’nin hiçbir yerinde sahipsiz bırakmayacağız. Birinci felsefemiz bu.” ifadelerini kullandı.
“HASTALARIMIZI
MAĞDUR ETMEYECEĞİZ”
Ankara’da Afyonkarahisar halkı için Afyonkarahisar Evi açacağını belirten Koçak, “İnsan hangi konuda uzman ise o konudan işe başlamalı. Benim uzmanlık alanım hekimlik. Afyonkarahisar Belediyesi’ni aldığımızda beyaz masa ile birlikte Ankara’da Afyonkarahisar Evi açacağız. Buradan giden vatandaşlarımız nerede kalacağım diye düşünmeyecek. Hastalarımızı mağdur etmeyeceğiz. Ankara’da tedavi görmesi gereken vatandaşlarımızı, Ankara’ya gittikten sonra da yalnız bırakmayacağız. Öncelikle Afyonkarahisar Evi’ne hastalarımız yerleştireceğiz. Sonrasında hastanelerine bırakacak işleri bitince tekrar Afyonkarahisar Evi’ne getireceğiz. Eğer işlemleri tamamlandıysa otogara kadar hastamıza eşlik edeceğiz.” dedi.
“TERMAL SERA
MERKEZLERİ KURACAĞIZ”
Köy ve mahallelerin kalkınmaları için termal sera merkezleri tasarladıklarını söyleyen Koçak, “Termal sera merkezleri için projelerimizi oluşturduk. Afyonkarahisar jeotermal enerji bakımından çok zengin bir şehir. Biz bu zenginliği yalnızca ısınma alanında kullanmayı düşünmüyoruz. Köylülerimize termal sera merkezleri kurabilecek alanlar sağlayacağız. Termal seracılıkta Afyon 11 ay elverişli bir şehir.” şeklinde konuştu.
“PROJELERİMİZ HAZIR”
Yaşam merkezleri de kuracaklarını kaydeden Koçak, bu merkezlerin eski köy odalarının biraz büyüğü şeklinde tasarlanacağını vatandaşların düğün, nişan, asker uğrulama ve taziyelerini bu merkezlerde yapacaklarını ifade etti.
Sağlık hizmetleri konusunu ileri seviyeye taşıyacaklarını diye getiren Koçak, “7/24 hizmet veren sağlık merkezleri kuracağız. Hemşiremiz, doktorumuz hastalarımıza, engellilerimize, yaşlılarımıza evde bakım hizmeti verecek. Dışarıdan gelen insanlarımızın da faydalanabileceği bir yer olarak tasarlıyoruz. Hastalarımızı, yaşlılarımızı, engelli kardeşlerimizi ne kadar önemsediğimizi projelerimizle kanıtlayacağız.” diye konuştu.