Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Ankara’da elimizi indirip kaldırmak için Milletvekili olmadık”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, halk toplantısında vatandaşlarla bir araya gelerek, istek ve talepleri dinledi. Amaçlarının sorunları yerinde tespit edip, hiçbir sorun kalmayana kadar çalışmak olduğunu kaydeden Yurdunuseven, “Halkımız bizi Ankara’ya
bu yüzden gönderdi. Biz Milletvekilli seçilip rozeti takıp Ankara’ya gidip mecliste oturup elini indir kaldır diye Milletvekili olmadık” dedi

 

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığında düzenlendiği halk günü toplantısında vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, çok sayıda vatandaşla görüştü.
“ANKARA’YA GELEREK BOŞUNA MASRAF ETMEYİN”
Halk günü toplantısının ardından açıklamada bulunan Milletvekili Yurdunuseven, “Bizleri Ankara’ya gönderen halkımızı dinlemek, sorunlarını çözmek, talep ve önerilerini değerlendirip kamu menfaati çerçevesinde uygun olanı yapmak bizim asli görevimizdir. ‘Ankara’ya gelerek boşuna masraf etmeyin. Biz Afyonkarahisar’da sizin ayağınıza gelelim’ diyoruz. Halkımızla istişarelerde bulunuyoruz, dertlerini dinliyoruz. Elimizden geldiğince sorunlarına çözüm bulmaya çabalıyoruz. Ben bu görüşmeler neticesinde halkımızın memnun olduğu kanaatindeyim. Diğer vekillerimiz de aynı şekilde çalışıyor. Vatandaşımız memnun oluyor. Ankara’ya gitmek için uğraşmıyorlar.” dedi.
“SİYASET, HİZMET ETME SANATIDIR”
“Ben Afyonkarahisar halkının içinden çıktım ve bu halkın sorunlarını çözmek için Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne vekil olarak gittim.” diyen Yurdunuseven, “Bizleri gönderen de halkımızdır. Bizler geldiğimiz yerleri asla unutacak değiliz. Her zaman aziz milletimizle iç içeyiz. Milletvekili olmaktaki amacımız halkımızın talebi ve beklentileri içindir. Halkımız bizi Ankara’ya bu yüzden gönderdi. Biz Milletvekilli seçilip rozeti takıp Ankara’ya gidip mecliste oturup elini indir kaldır diye Milletvekili olmadık. Elbette yasama faaliyetleri olacak, oylamalara katılacağız ancak halkımızı da dinleyip sorunlarına vekil olarak çözüm üretmek durumundayız. Amacımız sorunları yerinde tespit edip, devletin gücünü halkımızın lehine kullanarak devletin bütün vatandaşlarına eşit bir mesafede olmasını sağlayıp hiçbir sorun kalmayana kadar çalışmaktır. Siyaset, hizmet etme sanatıdır. Siyaset kurumunun görevi sorunları çözmektir.” şeklinde konuştu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti