Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ankara’daki Afyonlular, Mevlana Hazretleri’ni andı

Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma
Ankara'daki Afyonlular, Mevlana Hazretleri'ni andı

Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği tarafından etkinliğe Hz. Mevlana ile beraber naaşı Afyonkarahisar Mevlevi (Türbe) Camii’nde bulunan Sultan Divani hazretlerinin yanı sıra, Atatürk ve silah arkadaşları anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlandı.
Dernek Genel Başkanı Mehmet Ali Özerkan kürsüye gelerek yaptığı açılış konuşmasında “Değerli hemşehrilerim, sizlere katılımınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Böylesine önemli bir günde bizleri yalnız bırakmadığınız için çok mutlu oldum. Bu anma gününün davetiyelerini sayın bakanımıza, milletvekillerimize, bürokratlarımıza, işadamlarımıza ve hemşehrilerimize bir kaç gün öncesinden gönderdik. Davetimize siyasilerimizden Afyonkarahisar milletvekilimiz Mehmet Parsak teşrif ederek bizleri sevindirmiştir. Diğer siyasilerimizin bütçe görüşmeleri nedeniyle programlarının yoğun olduğunu biliyoruz. İnanıyorum ki bundan sonraki etkinliklerimizde onlar da bizi yalnız bırakmayacaklardır” dedi.
NASRATTINOĞLU
SUNUM YAPTI
MHP Afyonkarahisar milletvekili Mehmet Parsak da TBMM bütçe çalışmalarının çok yoğun olduğunu, ancak kısa bir zaman için de olsa hemşehrilerini yalnız bırakmak istemediğini belirtti. Parsak, “6 yıl boyunca onurla gururla genel başkanlık görevi yaptığım derneğimizin bu tür etkinliklerini yürekten destekliyorum” dedi. Dernek kurucu başkanı Prof. Dr. İrfan Ünver Nasrattınoğlu hoşgörünün timsali Mevlana’nın Hakk’a vuslatını ve yedi göbek sonra gelen Sultan Divani Hazretleri’ni anlattı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti