Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ankaragücü’ne 110’uncu yılında Zafer Kupası verildi

Ankaragücü’ne 110’uncu yılında Zafer Kupası verildi

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından düzenlenen Zafer Kupası’nda birinci olan MKE Ankaragücü’ne 110’uncu yıldönümünde kupası verildi

 

Afyonkarahisar’ı kamp merkezi olarak seçen takımlardan MKE Ankaragücü, Göztepe ve Mene-menspor Zafer Kupası’ nda karşı karşıya geldi. Afyonkarahisar Kocatepe Spor Kompleksi’ndeki Zafer Stadyumu’nda yapılan turnuvanın birincisi MKE Ankaragücü, ikincisi Göztepe ve üçüncüsü Menemenspor oldu. Düzenlenen turnuvada daha önce ikincilik kupasını alan Göztepe Afyonkarahisar kampını tamamlamış ve kupasını almıştı. Birinci olan MKE Ankaragücü ise Altay ile yaptığı hazırlık maçı öncesinde Kupasına kavuştu. Yapılan kupa törenine Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, MKE Ankaragücü Başkanı Fatih Mert ve Teknik Direktör Fuat Çapa, kaptanlar Korcan Çelikay, İlhan Parlak Ante Kulusic katıldı. Kaptanlara ve Teknik Adam Fuat Çapa’ya kupayı Vali Yardımcısı Kaya teslim ederken, Başkan Mert’e özel yaptırılan plaketi ise İl Müdürü Dereci teslim etti.
110’uncu yıldönümünde aldıkları kupanın çok güzel olduğunu ifade eden MKE Ankaragücü Kulüp Başkanı Fatih Mert, “Afyonkarahisar kampı verimli geçiyor. Oyuncularımız ilk 12 günü burada tamamladılar. 2 gün hocalarımız izin verdi. Öğlen saatlerinde toplandılar. Cuma gününe kadar burada devam edecekler. Cumartesi günü de Ankara’da Gençlerbirliği ile TSYD Kupası’nda maçımız olacak. Sonrasında inşallah lige hazır bir şekilde başlayacağız diye ümit ediyoruz. Ankaragücü’nün 110’uncu yılında burada kupa almak çok güzel oldu. Gerçekten de güzel oldu. İnşallah bu bir iyi başlangıç olur ve bundan sonrada Ankaragücü için böyle devam eder.” dedi.
“SPOR ŞEHRİ AFYONKARAHİSARIMIZA TAKIMLARIN RAĞBETİ YÜKSEK OLDU”
Afyonkarahisar’ın Spor Şehri olduğunu belirten Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, “Spor Şehri Afyonkarahisarımıza bu sene de gerek Süper Lig takımlarımız gerekse 1. Lig ve 2. Lig takımlarımızın rağbeti yüksek oldu. Bu sene de spor şehrine yakışan bir misafirperverliği ile hem tesislerimizle hem otellerimizle bu pandemi sürecinde de bir akdi yerine getirmiş olduk. Ben bu konuda gayret gösteren tüm kurum ve kuruluşlara, otel yetkililerine teşekkür ediyorum. Ve ilimizi tercih eden, kamp sürecini Afyonkarahisar’da geçiren sevgili kulüp yetkililerimizi de, sporcularımızı da tebrik ediyorum. Bir sonraki kamp döneminde de ilimize, tesislerimize beklerken, 2020-21 sportif faaliyet döneminde de başarılar diliyorum.” dedi.
“110’UNCU YILYÖNÜMÜNDE
KUPAYI DA VERDİK”
110’uncu yıldönümünde kupa kazanan Ankaragücü’nü tebrik eden Vali Yardımcısı Kaya, “Bu hafta malum haliniz olduğu üzere 30 Ağustos Zafer Bayramı haftasıydı. Afyonkarahisar Belediyesi Zafer Kupası etkinliği düzenlemiştik. Bu etkinlikte de Ankaragücü Spor Kulübümüz birinci geldi. Bugün de Ankaragücü Kulübümüzün 110’uncu yıl dönümü. Ankaragücü takımızı kutluyorum. Kupayı da bugün verdik. Yeni sezona da başlamış oldular, tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.
KAYA’DAN VALİ ÇİÇEK VE
BAKAN KASAPOĞLU’NA TEŞEKKÜR
Afyonkarahisar’da yapılan işlemleri anlatan Kaya, “Biz Afyonkarahisar olarak, Afyonkarahisar Valiliği olarak, Sayın Valimiz Gökmen Çiçek’in liderliğinde, Sayın Bakanımız Muharrem Kasapoğlu’nun muhteşem destekleriyle, Spor Şehri Afyonkarahisar’ın markasını daha da oturtabilmek için tüm ilçelerimizde, il merkezimizde olduğu gibi sportif faaliyet yapılacak alanlarımızın, sayısını ve standartlarını yükseltiyoruz. Şimdiden gençlerimize, Türk sporuna ve Afyonkarahisar halkımıza hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.
Törenin ardından başlayan MKE Ankaragücü ile Altay arasında oynanan hazırlık maçı sert geçti. Maçın sonuna kadar iki ekipte gol bulamadı ve maç 0-0 eşitlikle tamamlandı. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi