Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Anne ve babalar bilgilenecek – Kocatepe Gazetesi

Anne ve babalar bilgilenecek – Kocatepe Gazetesi
Anne ve babalar bilgilenecek

Afyonkarahisar Valiliğinin makam onayı ile Fethibey İlköğretim Okulu Müdürlüğü tarafından düzenlenen Anne-Baba Bilgi Paylaşım Semineri başladı

Seminer 18 Ocak 2011-09 Mart 2011 tarihleri arasında 5 oturum olarak planlandı. İlk seminerin konusu: “Etkili iletişim becerileri ve Aile İçi etkili iletişim” oldu. Seminer Afyonkarahisar Rehberlik Araştırma Merkezi Rehber Öğretmenleri Cihan Bitim, Veli Yaşar ve Okul Müdürü Abdullah Hatipoğlu tarafından sunuldu. Özellikle RAM Rehber Öğretmeni Cihan Bitim’in sunduğu “Çocuklarımız nelerden şikayetçi olurlar?” konusu ilgiyle takip edildi. Özellikle öğrenciye yönelik şiddet uygulama, dayak atma gibi davranışların öğrencileri gerek psikolojik gerekse fiziksel açıdan oldukça olumsuz etkilediği bildirildi. Bu konuda velilerimiz bilgilerinin yanlış olduğunu fark ettiklerini ifade ederek se-minerden dolayı teşekkür ettiler.
Veliler tarafından büyük ilgiyle karşılanan seminer yararlı oldu. Velilerin konuya ilgileri ve katılımları oldukça yüksekti. Veliler tarafından çok beğenilen seminer kasabanın gündemini değiştirerek eğitime katkı sağladı. (Kocatepe)