Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Anti Kriz” açıldı – Kocatepe Gazetesi

“Anti Kriz” açıldı – Kocatepe Gazetesi
“Anti Kriz” açıldı

24 yıldır Belçika’da hizmet veren Anti Kriz işletmesi Afyonkarahisar’a ilk şubesini açtı. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini Saadet Partisi Avrupa Seçim İşleri Başkanı Safa Şenel’in yaptığı Anti Kriz işletmesinin Yönetim Kurulu Üyeliğini Hasan Hüseyin Uğurlu ve Celal Asıldan üstlendi. Kadınana Caddesi’nde (Ambar Yolu) Otel Maya karşısında hizmete giren Anti Kriz’de bijuteri, kozmetik, kırtasiye, hırdavat, züccaciye, plastik ve oyuncak ürünleri bulunuyor.
Açılış törenine Anadolu Gençlik Derneği ve Milli Gençlik Vakfı Genel Başkanı Salih Turhan’ın katıldığı işletme Afyonkarahisar halkına hizmet verecek.
İLK ŞUBEMİZİ AÇTIK
Belçika’da ikamet ettiğini ve 1995 yılından bu yana Anti Kriz ismiyle hizmet verdiklerini söyleyen Anti Kriz Yönetim Kurulu Başkanı Safa Şenel, ithalat ve ihracat yaptığını söyledi. Çin’den Belçika’ya ihracat yaptıklarını belirten Başkan Şenel, “Belçika’daki şubelerimizde yaklaşık 7 bin 200 çeşit ürünümüz var. Afyonkarahisar’daki ilk şubemizde bir haftadır çalışmamıza rağmen 2 bin 300 çeşidimiz mevcut. Bu ürün sayısını ilerleyen günlerde artıracağız. Belçika’da 12 şubemiz var. Anti Kriz’in açılımı da biz kriz tanımıyoruz. Afyon halkına da şunları söylemek istiyorum; bizi tanıyın, takip edin.” dedi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi