Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Arabayatağı finali farklı kazandı – Kocatepe Gazetesi

U-17 Türkiye Şampiyonası 1.
Arabayatağı finali farklı kazandı

U-17 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Grup müsabakaları tamamlandı. 6 takımın yer aldığı turnuvanın final müsabakası dün Bursa’nın iki takımı olan Gemlikspor ve Arabayatağıspor takımları arasında oynandı. Bursa Arabayatağıspor, A Grubu’nda Antalya Kepez Belediyespor ve Kütahyaspor’u 3-2’lik skorlarla mağlup ederek finale kalan ilk takım oldu. B Grubu’nda Isparta Güneykentspor’u 2-1 ve Denizli Yeşilköyspor’u 1-0 ile geçen Bursa Gemlik Belediyespor ise finale çıkan ikinci takım oldu.
Bursa takımlarının verdiği final mücadelesinde 6. dakikada Arabayatağı 10 kişi kaldı. Rakibine yaptığı faulle net gol pozisyonunu engelleyen Yiğitcan direkt kırmızı kartla Arabayatağıspor’u maçın başında 10 kişi bıraktı. 10 kişi kalan ve rakibini baskı altına alan Arabayatağıspor 35. dakikada Hasan Basri Ünal’ın ayağından gelen golle öne geçti. 1-0
Gemlik Belediyespor 40. dakikada Eşref ile golü bulsa da 49. dakikada Onur ile Arabayatağıspor yeniden öne geçti. 2-1
Bu dakikadan sonra savunma sertliğini kaybeden Gemlikspor, kalesinin ciddi pozisyonlarla karşı karşıya kalmasına engel olamadı. 58. dakikada Hasan Basri Ünal ile aradaki farkı 2’ye çıkaran Arabayatağıspor 67. dakikada Ramazan ile farkı 3’e çıkardı. 73. dakikada yine Hasan Basri Ünal takımının 5. golünü attı. Farkı 4’e çıkaran Hasan Basri Ünal maçın da skorunu belirleyen isim oldu.
Golden sonra gelişen ataklarda başka gol olmazken Arabayatağıspor rakibini 5-1’lik skorla mağlup ederek grup lideri olarak Afyonkarahisar’dan ayrıldı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti