Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Arıcı: Afyon’a her türlü desteği vermeye hazırız

Bu haberin fotoğrafı yok
Arıcı: Afyon'a her türlü desteği vermeye hazırız

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Abdurrahman Arıcı, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı makamında ziyaret etti

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Afyonkarahisar Şubesi ve İl Hakem Kurulu Başkanlığı’nca ortaklaşa düzenlenen ‘Hakem Gecesi’ne katılmak üzere ilimize gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Abdurrahman Arıcı, Başkan Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Burhanettin Çoban, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Abdurrahman Arıcı’ya Afyonkarahisar’ın tarihi, kültürel ve turizm potansiyeli hakkında bilgi verdi. Afyonkarahisar’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Abdurrahman Arıcı ise Afyonkara-hisar’ın sahip olduğu değerlerle termal turizmin başkenti olma yolunda önemli mesafe kat ettiğini dile getirdi.
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Abdurrahman Arıcı, Bakanlık olarak Afyonkarahisar’a her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade ederek, Başkan Çoban’a çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyarete, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Lokman Derya Solmaz, Merkez Hakem Kurulu Üyesi ve 5.Bölge Sorumlusu Hamza Işın, İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Güneş, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Afyonkarahisar Şube Başkanı Mehmet Sarlık ve İl Hakem Kurulu Üyeleri katıldı. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti