Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Halil Kocaşaban

ARSIZA SÖZ, KOKMUŞA TUZ FAYDA ETMEZ

“Benim kardeşimin vücudu parçalandı, günlerce ayaklarını aradık” diye feryat eden acılı bir şehit yakınına küfür etmek ve sonrasında provokatörlükle suçlamak asla affedilmeyecek bir durumdur. Bu mesele siyasi bir mesele değil, ilgili parti nezdinde bir karakter sınavıdır.
Bazı yayın grupları dışında, ana akım medya
Lütfi Türkkan’ı gündemden düşürme derdinde.
Oysa bu, siyasi bir mesele değil.
Milletin namusuna, onuruna saldırı meselesidir.
Bu tavır;
Bir tür “koruma”, “başka hesaplar” meselesi gibi.
Verilmiş sözler mi var? Gerçekten çok ilginç.
Terörist eşi Başak Demirtaş’a bir laf edildiğinde yeri göğü inletenler bir şehit kardeşimizin kızkardeşi için sinkaflı küfür edene tek laf etmiyorlarsa, o küfrü eden kadar susan da o utancın failidir.
Herkesin tarafı artık çok net değil mi ?
HDP’lilerin ‘Haddinizi bilin. Bizim oylarımız sayesinde o koltuklarda oturuyorsunuz” sözü karşısında süt dökmüş gibi sinen Malum şahıs, Partisi ile HDP arasındaki işbirliğini eleştiren şehit kardeşinin kulağına eğilip küfrediyor. Güvenlik güçleriyle çatışırken yaralanan teröristi hastanede ziyaret eden, fetö elebaşına övgüler düzen, fetö terör örgütüne sahip çıkan, devletin orman arazilerine çöken bu kişi şimdi de şehidimizi incitiyor, yakınına küfrediyor. Ziraat Bankası’ndan aldığı 36 milyon dolar krediyi ödemeyen, bir taraftan garip gureba edebiyatı yaparken diğer taraftan vergi kaçıran bu vekil milletvekilliğinden istifa etmelidir.
Şehidimize küfreden Lütfü Türkkan’ın Partisinden ve milletvekilliğinden istifasını isteyebilirler mi? Zaman gösterecek ama istemez, isteyemezler. Hatta başlarını kuma gömüp “Hükümet İstanbul Sözleşmesinden çekilmeseydi, Lütfü Türkkan kadına küfür etmezdi” diyerek hükümeti suçlamaya bile kalkışabilirler! Cumhur İttifakına saldırmak için bahane arayan zillet ittifakının kadın milletvekilleri, kadın hakları savunucuları, köşe yazarları, sözde aydınlar ve kandaş medya yine kafasını kuma gömmüş. Söz konusu şehitlerimiz olunca üç maymunu oynuyorlar.
Şehit yakını derken aslında tüm Türkiye’nin şehit yakını olduğunu unutmamak lazım.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti