Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Arslan: Cumhurbaşkanımızın yanındayız

Arslan: Cumhurbaşkanımızın yanındayız

Milli İrade Platformu İl Koordinatörü Mustafa Arslan, finansal piyasalarda yaşanan spekülatif dalgalanmayla Türkiye’nin yükselişini durdurmayı hayal edenlere boyun eğmeyeceklerini açıkladı. Arslan, “Dün olduğu gibi
bugün de, yarın da Cumhurbaşkanımızın yanındayız” dedi

 

Milli İrade Platformu İl Koordinatörü Mustafa Arslan yaptığı açıklamada, son günlerde finansal piyasalardaki dalgalanmayı fırsat bilerek kara propaganda yapanlara karşı net bir duruş sergilediklerini vurguladı.
“DÜN BUGÜN VE YARIN CUMHURBAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ”
Mustafa Arslan, kamuoyuna karamsarlık yükleyerek bir kaos ortamı üretip bu yolla Türkiye’yi dize getirmeye çalışanlar olduğunu ifade etti. Arslan, birliği, dirliği ve kardeşliği açıkça hedef alanlara karşı dün olduğu gibi bugün de duruşlarının net olduğunu belirterek, “Her türlü manipülasyona, kara propaganda girişimlerine, sosyal ve ekonomik oynanan çirkin oyunlara karşı; Son ümit olarak sarıldıkları ekonomik manipülasyonla ülkemize yön vermeye, milletimize ve milli iradeye ayar vermeye kalkışanlara karşı, büyük, güçlü Türkiye yolunda var gücümüzle çalışmaktan ve üretmekten, dik duruşumuzdan, asla vazgeçmeyeceğiz. Doğru bildiğimiz yolda, ilkelerimiz ve değerlerimizin rehberliğinde: Dün olduğu gibi bugün de, yarın da Cumhurbaşkanımızın yanındayız.” dedi.
“OYUNCULARI BİLİYORUZ, OYUNLARIN FARKINDAYIZ”
“Her zaman olduğu gibi bugün de; ülkemiz üzerinde gizli emelleri olanlara, milletimizin iradesine ipotek koymaya çalışanlara, Türkiye’nin yükselişini durdurmayı hayal edenlere boyun eğmedik, eğmeyeceğiz.” diyen Arslan şunları kaydetti: “Tüm benliğimizle mücadele edeceğiz, engelleri aşacağız, tuzakları bozacağız ve hedeflerimize ulaşacağız. İçeriden ve dışarıdan gelen tüm tehditlere rağmen dimdik duran bir Türkiye için biriz ve asla birliğimizi bozmayacağız. Bedelini ödemediğimiz zaferimiz, üstesinden gelemediğimiz zorluk olmadı. Bugün de hem bedel ödemeye hem yeni zaferler kazanmaya tüm irademizle hazırız. Ellerini ovuşturarak Türkiye’nin sıkıntıya düşmesini, diz çökmesini ve pes etmesini bekleyenleri bugüne kadar sevindirmedik, yine sevindirmeyeceğiz. Asla vazgeçmeyeceğiz.”
>> Burak AYDIN’ın Haberi