Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Arslan: İki Yılda 32 Bin 200 Tıbbi Sekreter Alımı Yapıldı

TBMM genel kurulda “Dünya 29 Kasım Tıbbi Sekreterler Günü” nedeniyle konuşma yapan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, iki yılda 32 bin 200 tıbbi sekreter alımı yapıldığını söyledi.

TBMM genel kurulda “Dünya

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan TBMM genel kurulda “Dünya 29 Kasım Tıbbi Sekreterler Günü” vesilesiyle söz alarak bir konuşma yaptı. Arslan, hükümetin tıbbi sekreterlere verdiği önemi hatırlatarak iki yılda 32 bin 200 tıbbi sekreter alımı yapıldığını söyledi.

“SAĞLIK HİZMETLERİNİN AYRILMAZ BİR PARÇASI”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan 1965 yılından itibaren her yıl 29 Kasım Tıbbi Sekreterler Günü olarak kutlandığını ifade etti. Arslan, “ Sağlık camiamızın ayrılmaz bir parçası olan tıbbi sekreterlerimiz hastanelerde, kliniklerde ve diğer sağlık kuruluşlarında kaliteli sağlık hizmetinin sunumu için gecesini gündüzüne katarak sağlık hizmetlerinin düzenli ve etkili bir şekilde yürütülmesine önemli katkı sağlamaktadır” dedi.

“BİR HEKİM OLARAK ÇABALARINA ŞAHİDİM”

Dr. Arslan sözlerine şöyle devam etti:

“Onların bu çabalarını ve profesyonelliklerini gören bir hekim olarak bugün ve her gün kendilerini takdir ve tebrik ediyorum. Bu kapsamda hükümetimiz tıbbi sekreterlerin vazgeçilmez hizmet gerekliliğini göz önünde bulundurarak 2022 yılında 15.537, 2023 yılında 16.663 olmak üzere son iki yılda 32.200 tıbbi sekreteri istihdam etmiş ve sağlık camiasına taze kan sağlamıştır. Bu vesileyle tıbbi sekreterlerimizin gününü kutlar, görevlerinde başarılar dilerim.”