Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Arslan: Memur-Sen Afyon’da 10 iş kolunda yetkili

Arslan: Memur-Sen Afyon’da 10 iş kolunda yetkili

Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Arslan, İl Temsilciliği olarak 12 bin 923 üye sayısıyla 11 hizmet kolunun 10’unda Memur-Sen’e bağlı sendikaların yetkili sendika olduğunu açıkladı

 

Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı ve Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Arslan, temellerinde bir avuç idealist insanın emek ve gayretlerinin bulunduğu Memur-Sen’in Afyonkarahisar İl Temsilciliği olarak 12 bin 923 üye sayısıyla yetkiyi perçinlediğini kaydetti. Arslan, 11 hizmet kolunun 10’un da Memur-Sen’e bağlı sendikaların yetkili sendika unvanının bu yıl bir kez daha tescillendiğini vurguladı.
“SENDİKAL ÇALIŞMALAR MİLLET
HASLETLERİYLE UYUMLU”
Mustafa Arslan, 4688 sayılı Sendikalar Kanunu gereği Afyonkarahisar’da yapılan yetki tespit toplantıları sonucu Memur-Sen Konfederasyonu olarak en yakın konfederasyonu ikiye katlayan bir fark attıklarını bildirerek, “Memur-Sen’in soylu mücadelesine değer katan ve üye sayısının 12 bin 923 olmasını sağlayan Konfederasyonumuzun ve sendikalarımızın şube ve il yönetimlerine, ilçe ve işyeri temsilcilerine, komisyonlarımızın sendikal öncülerine, üyelerine minnettarız. Her birinin ailelerine akıttıkları ter, ayırdıkları zaman, gösterdikleri fedakârlık ve sahip oldukları basiret ve vazgeçmedikleri feraset için ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Kamu görevlilerinin beklentileri ve talepleriyle, milletimizin hasletleri ve hassasiyetleriyle uyumlu sendikal bakış, çalışmalar ve çabalar, ülke sorunlarına yönelik çözüm odaklı yaklaşımlar Memur-Sen’in ve bağlı sendikalarının kamu görevlileri sendikacılığında marka olmasına ve rakipsiz kalmasına kapı aralamıştır. Bu tablo, çalışmanın ve emeğin ifadesidir. Konfederasyonumuza bağlı her bir sendikamızın, kamu görevlilerinin hakları için verdikleri mücadelenin bir sonucu olan bu tablo, bizim için hem haklı bir gururun ifadesi, hem de sorumluluk alanımızın genişliğinin tescilidir.” dedi.
“BÖLGENİN VE AFYON’UN
EN BÜYÜK EMEK HAREKETİ”
Türkiye’nin, bölgenin ve Afyonkarahisar’ın en büyük emek hareketinin, kamu görevlilerinin yetkili konfederasyonun Memur-Sen olarak, her kurumda her kuruluşta var olduğunu aktaran Arslan şu ifadelere yer verdi: “Hamd ediyoruz, şükrediyoruz. En ücra noktalara kadar nefes alıp veren örgütlü bir teşkilatız. Memur-Sen’in büyümesinde sınır olmadığına zirveden yeni ufuklara yolculuğumuzu yeni üyelerle güç bulacağımıza inanıyor, başta kurucu Genel Başkanımız Mehmet Akif İnan olmak üzere, milletimizin övgüsüne ve kamu görevlilerinin takdirine mazhar olan konfederasyonumuzun marka oluşuna katkı sunanları hayırla yâd ediyoruz. Ahirete irtihal edenlere Allah’tan rahmet, hayatta olanlara sağlıklı ve huzurlu bir ömür niyaz ediyor, büyük ve güçlü Memur-Sen teşkilatımızla yürüyüşümüzde, adımlarımızı bereketlendiren, bizler kardeş kılan Rabbimize sonsuz hamd ediyoruz.”