Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AS, ‘derbi’ye hazırlanıyor – Kocatepe Gazetesi

AS, ‘derbi’ye hazırlanıyor – Kocatepe Gazetesi
AS, 'derbi'ye hazırlanıyor

Afyonkarahisarspor, kendisi gibi çok kötü bir sezon geçiren ve yalnızca 1 puan alabilen Uşak Belediyespor’la bu hafta sonu karşı karşıya gelecek

Spor Toto 3. Lig’den küme düşen Afyonkarahisarspor, bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de kalma mücadelesi veriyor.
Şu ana kadar çıktığı 10 maçtan puan çıkartamayan Şimşek, bu hafta sonu kendisi gibi zor durumda olan ve 10 maçta yalnızca 1 puan toplayabilen Uşak Belediyespor’la karşı karşıya gelecek. Bu maçın hazırlıklarını sürdüren Afyonkarahisarspor, deplasmanda oynanacak mücadelede galibiyet hedefliyor.
Son haftalardaki gösterdiği başarılı oyunu Uşak Belediyespor karşısında da sürdürerek sonuca gitmek isteyen Şimşek, buradan alacağı muhtemel bir üç puanla sezonun ilk puanını da hanesine yazdırmış olacak.
Kendi sahalarında antrenmanlarını sürdüren Afyonkarahisarsporlu futbolcuların bu maça büyük önem verdikleri bildirildi.
İki takımın da en alt sırada yer alması bu maça ayrı bir hava katıyor. Bu maçtan çıkaracak olan sonuç her iki takımın ilerleyen haftalardaki konumlarını etkileyecek. 1 puanla Afyonkarahisarspor’un bir sıra üzerinde bulunan Uşak Belediyespor’un maçı evinde oynayacak olması avantaj oluştururuyor, Bu durum Afyonkarahisarsporlu futbolcuları da hiç endişelendirmiyor. Kaybedecek bir şeyleri olmayan Afyonkarahisarsporlu futbolcuların bu maçtan en azından bir beraberlik çıkarması bekleniyor. (Kocatepe)