Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Asayiş için önemli buluşma

Afyonkarahisar Valiliği’nde gerçekleştirilen “Asayiş

Afyonkarahisar Valiliği’nde gerçekleştirilen “Asayiş Değerlendirme Toplantısı”na İçişleri Bakan Yardımcısı Vali Mehmet Ersoy, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Jandarma Asayiş Başkanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz ve Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Selami Hüner katıldı

 

İçişleri Bakan Yardımcısı Vali Mehmet Ersoy ve Vali Gökmen Çiçek’in katılımı ile Asayiş Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Afyonkarahisar’ın asayiş ve güvenlik açısından genel durumu ile yapılan çalışmalar değerlendirildi.
EMNİYET VE JANDARMA
YETKİLİLERİ SUNUM YAPTILAR
Toplantı öncesi İçişleri Bakan Yardımcısı Vali Mehmet Ersoy, Vali Çiçek’i makamında ziyaret ederek, bir süre görüştü. Vali Çiçek, Afyonkarahisar ve il genelinde yürütülen çalışmalara ilişkin Bakan Yardımcısı Vali Ersoy’a bilgiler verdi.
Toplantıda öncelikle İl Jandarma Komutanlığı ile İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri 2020 yılına ait asayiş ve güvenlik konularında gerçekleştirilen operasyonlar ve yürütülen çalışmalara ilişkin ayrıntılı sunumlar gerçekleştirdi.
TUĞGENERAL KORKMAZ VE GENEL MÜDÜR YARDIMCISI HÜNER DE TOPLANTIYA KATILDI
Ardından güvenlik altyapı hizmetleri, asayişe ilişkin konular ile yeni tip koronavirüs ile mücadele hususunda yerine getirilen çalışmalar hakkında değerlendirmeler yapıldı.
Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Jandarma Asayiş Başkanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Selami Hüner, İl Jandarma Komutanı Yılmaz Kırgel, İl Emniyet Müdürü Ali Temiz katıldı. >> Kocatepe Haber Merkezi