Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aşçılar altın kep için yarışacak

Aşçılar altın kep için yarışacak
Aşçılar altın kep için yarışacak

Afyonkarahisar Profesyonel Aşçılar Derneği (AFPAD) Başkanı Hamza Kalkan ve ekibi Türkiye Aşçılar Federasyonu önderliğinde Antalya Şefler Birliği ve ANFAŞ ile birlikte 18-21 Ocak tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirilcek 4. Uluslararası Altın Kep Yarışmasına 4 dalda katılacak

AFPAD Başkanı Hazma Kalkan ekibiyle birlikte Ömer Termal Otel’de düzenlediği basın toplantısında 4. Uluslararası Altın Kep Yarışmasına katılacakları dört ayrı dal üzerine yaptıkları hazırlıkları paylaştı. Mutfakta Güzel Sanatlar kategorisinde Celal Dönmez, Nevzat Kalkan, Hasan İdiz yarışacak. Yılın Altın Şefi dalında; Arif Armağan, Bayram Atalay, Uğur Kutluoğlu yarışırken, Modern Türk Mutfağı bölümünde ise Selçuk Örnekkol, Mehmet Doğan, Engin Şafak marifetlerini sergileyecek. Yarışma ekibinde Emir Murat Özdilek Turizm Otelcilik Lisesi öğrencileri de bulunuyor.
Türkiye Aşçılar Federasyonu önderliğinde Antalya Şefler Birliği’nce organize edilen 4. Uluslararası Altın Kep Yarışmasına AFPAD ekibi olarak toplam 9 kişi ile katılacaklarını söyleyen Hamza Kalkan, bir hafta boyunca gece gündüz demeden çalıştıklarını vurguladı. Antalya’da ki yarışmadan iyi dereceler alarak dönmek için çabaladıklarını anlatan Kalkan, yarışma menüsünde; piramit balık, sucuk dolması, çikolatalı haşhaş tatlısı, hindistan cevizli bir tatlı, Ege otlarıyla birlikte yoğurt soslu patlıcan perde, ahtapot salatası olacağını kaydetti. Takıma Arif Armağan kaptanlık edecek. AFPAD Başkanı Hamza Kalkan, yarışmaya bir hafta boyunca Ömer Termal Tatil Köyü’nde hazırlık yapıldığını ifade etti. Kalkan, kendilerine verdikleri destek nedeniyle Vali İrfan Balkanlıoğlu’na, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür etti. AFPAD’a yarışma için Kütahya Porselen, Ömer Termal Tatil Köyü, Çiftçiler Yağ, Kocatepe Gıda, Tuzcular Gıda, Feza Et Ürünleri, Dügal Mandra sponsorluk yaptı. (Kocatepe)