Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AS’da Kongre bugün – Kocatepe Gazetesi

AS’da Kongre bugün – Kocatepe Gazetesi
AS’da Kongre bugün

Afyonkarahisarspor zor günlerden geçiyor. Mor-beyazlı kulübün yönetimini belli edecek olağanüstü genel kurulun ikinci toplantısı bugün yapılacak

Afyonkarahisarspor her geçen saniye uçuruma doğru sürükleniyor. Mor-beyazlı kulübün yönetiminin belli olacağı ikinci olağanüstü genel kurul toplantısı bugün saat 17.00’de kulüp tesislerinde yapılacak. Bugünkü kongrede 2’nci toplantı olması nedeniyle çoğunluğun sağlanması bekleniyor. Ancak kulübün yönetimi için şu ana kadar bir aday çıkmamış olması taraftarları endişelendiriyor. Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül de dün konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ana kadar herhangi bir gelişmenin yaşanmadığını söyledi. Bugünkü kongrede de bir yönetim çıkmazsa kulüp büyük bir olasılıkla kayyuma devredilecek ve kapanmayla yüzyüze kalacak. Afyonkarahisarspor’un olağanüstü genel kurulu bugün saat 17.00’de kulüp tesislerinde olacak. Kongre toplantısında sürpriz gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Taraftarlar da bu toplantıda yer alacaklar. Şu ana kadar tüm gelişmeleri yakından izleyen mor-beyaz aşıkları, bu toplantıda alınacak her kararda da aktif rol oynamak istiyorlar.

“Kulüp kayyuma gider”

Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, olağanüstü genel kurulun ikinci toplantısı öncesinde yaptığı açıklamada kulübün bu şartlar altında yönetim adayı çıkmazsa kayyuma gideceğini söyledi. Afyonkarahisaspor’un Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, “Kulübümüzün zor bir dönemden geçtiğini biliyoruz. Yarın ki (bugün) ikinci toplantıda da herhangi bir gelişme olmazsa kulüp kayyuma kalacak. Belki de kapanacak. Bizler böyle bir durumun ortaya çıkmasını istemiyoruz. Kongrede herşey belli olacak. İnşallah bu kulüp kayyuma kalmaz ve kapanmaz” dedi.