Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Asker arkadaşları 40 yıl sonra Afyon’da buluştu

1980’li yıllarda Erzurum 4.

1980’li yıllarda Erzurum 4. Topçu Taburu’nda vatani görevine yapan askerler 40 yıl sonra Afyonkarahisar’da bir araya geldiler

 

1980’li yıllarda Erzurum 4. Topçu Taburu Şahappaşa Tabyası’nda görev yapan ve sosyal medya üzerinden bir araya gelen 1960-3 askerler Whatsap’tan grup oluşturdular. Afyonkarahisar’ın Anıtkaya Köyü’nden devreleri Mehmet Aykaç’ın daveti üzerine Afyonkarahisar’a buluşan askerler, bir termal tesiste konaklayarak hem hasret giderdiler hem de kentin tarihi ve kültürel mekanlarını gezdiler.
Grup adına konuşan Zeki Artan, “40 yıl sonra devremiz Mehmet Aykaç’ın önderliğinde Afyonkarahisar’da buluştuk. Türkiye’nin dört bir tarafından gelen arkadaşlarımızla bol bol hasret gidererek anılarımızı tazeledik. Askerlik görevini yerine getirdiğimiz taburumuz 1992 yılında lağvedildi. Bu bölge aynı zamanda oldukça tarihi bir alandır. Arkadaşlarımızla Afyonkarahisar’daki buluşmamızda Eylül ayında Erzurum’a giderek ildeki yetkililerle görüşerek buranın restorasyonu için girişimlerde bulunma kararı aldık.” ifadelerini kullandı.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti